autovit.ro
B SECTIUNI

Noul Renault Duster debutează oficial pentru piețele din afara Europei

Renault a prezentat primele imagini oficiale cu noua generație a modelului Duster. Acesta va fi comercializat pe piețele din afara Europei și se prezintă cu o serie de modificări estetice față de versiunea Dacia Duster.

Noul model Duster a primit sigla Renault pe calandru, marcă sub care va fi vândut pe piețele unde Dacia nu este prezentă. Renault Duster va fi comercializat în America de Sud, Asia, dar și în Ucraina și Rusia.

Renault Duster a primit și o serie de modificări estetice față de varianta Dacia, cele mai vizibile fiind în partea frontală. Grila radiatorului este diferită, la fel și designul jantelor din aliaj.

Din spate sau profil este greu să deosebești varianta Renault de cea Dacia, în afara siglei constructorului. La interior se remarcă din nou o serie de modificări estetice. Modelul Renault Duster folosește un volan cu trei spițe față de cele patru ale modelului Dacia, iar prizele sistemului de climatizare nu mai sunt rotunde, ci au o formă ovala, mai clasică pentru modelul Renault Duster.

Renault Duster vine cu o motorizare suplimentară, un propulsor pe benzină de 2.0 litri ce dezvoltă 145 CP. Acest motor este preferat în special pe piața din Rusia și este asociat cu transmisia integrală și o cutie de viteze automată clasică cu convertizor de cuplu. Varianta Renault Duster nu primește însă motorul 1.2 TCe de 125 CP. La capitolul diesel, lucrurile sunt similare, Renault Duster putând fi echipat cu motorul 1.5 dCi în variantele de 90 și 110 CP.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)