autovit.ro
B SECTIUNI

Noul Renault Megane RS a fost lansat oficial în România

Renault România a lansat oficial noul model Megane RS pe piața națională. Prețurile pentru versiunea sportivă a compactei franceze încep de la 30.000 euro (TVA inclus).

Noul Renault Megane RS a fost prezentat oficial la Salonul Auto de la Frankfurt din toamna anului trecut, iar acum a debutat oficial și pe piața din România. Primul contact al presei a avut loc în cadrul unui eveniment găzduit de circuitul Motorpark Adâncata.

Prețurile pentru noul model Renault Megane RS încep de la 30.000 euro (TVA inclus) pentru versiunea cu transmisie manuală cu șase trepte și șasiu Sport și de la 31.500 euro pentru versiunea cu cutie de viteze automată EDC cu șase trepte.

Noua generație a modelului sportiv Renault Megane RS folosește un motor turbo de 1.8 litri cu patru cilindri ce dezvoltă 280 cai putere la 6.000 rot/min. Propulsorul oferă un cuplu maxim de 390 Nm, un plus de 30 Nm față de generația anterioară a modelului Megane RS. Accelerația de la 0 la 100 km/oră se face în 5.8 secunde, iar viteza maximă ce poate fi atinsă este de 250 km/oră.

Megane RS este echipat și cu sistemul 4Control ce permite virarea cu ajutorul punții spate. În funcție de viteza de rulare, roțile din spate pot vira pentru a oferi mai multă agilitate automobilului.

La interior, cel de la volan are la dispoziție sistemul RS Monitor ce colectează informații de la 40 de senzori de pe mașină și afișează o gamă largă de informații pe ecranul tactil R-Link 2 cu o diagonală de 8,7 inch. Aici pot fi regăsite informații ca accelerația, frânarea, unghiul volanului, funcționarea sistemul 4Conrtol, temperatura și presiunea în pneuri.

Noul R.S Monitor permite înregistrarea secvențelor de pilotaj, apoi analizarea și distribuirea acestora direct pe rețele de socializare.

În echiparea standard, noul Renault Megane RS vine dotat cu pachetul de lumini RS Vision, jante de aliaj de 18 inch, tapițerie specifică modelelor RS, pachetul multimedia R-Link 2, instrumente de bord digitale și volan RS îmbrăcat în piele.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)