autovit.ro
B SECTIUNI

Obligativitatea de a poseda o Alfa Romeo

Odata in viata, fiecare iubitor de masini TREBUIE sa posede o Alfa Romeo! Aceasta este axioma mea, pe care o sustin si semnez. In curand va fi celebra in intreaga lume, va fi tradusa in zeci si sute de limbi, poate mi se va ridica o statuie in curtea uzinelor Alfa Romeo. Cine stie?
Cert este ca in marea masa a marcilor producatoare de masini, exista cateva care au creat sufletul acestei descoperiri ingineresti, iar Alfa este in mod sigur una dintre acestea.
De la numele si sigla aristocratice, la faptele de arme din cursele debutului de secol XX, la design-ul sublim al celor mai multe modele, trecand prin dedicatia cu care fanii marcii ii iubesc produsele, fie ele imperfecte asa cum sunt, totul atrage pasionatul ca un magnet.
Giulia, Giulietta, GTV, Spider, Brera, Montreal, Alfasud sau nu mai putin celebrele numere 33, 156 sau 159 creaza un ecou comparabil cu melodia specifica emanata de motoarele casei italiene.

Si atunci cum sa nu ignori legendele privind fiabilitatea mai precara comparativ cu celebra dar plictisitoarea “masina germana”, cum sa nu uiti de deprecierea clar mai pronuntata fata de aceleasi benchmark-uri teutonice rigide, cum sa nu te lansezi in achizitia – fie si de ocazie-, a unei frumoase italiene si sa pleci la drum in fiecare dimineata cantand “I’m in love with my car”?

Raman intrebarile: benzina sau diesel? Dupa parerea mea o Alfa trebuie sa fie neaparat pe benzine! 156 sau Brera? Un GTV sau un 159?

Ce parere aveti? Dar, si mai important, posesori de Alfa, ce experiente ati avut cu ele? Sunt chiar asa de “capricioase” pe cat spune legenda? Sau au ridicat si ei sensibil stacheta fata de anii ’80-’90?

3 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)