autovit.ro
B SECTIUNI

Oferte pentru breakuri mai noi de 2008 și sub 10.000 de euro

Breakurile nu sunt cele mai populare caroserii preferate de români, dar ele sunt extrem de practice, nu sunt mai grele decât versiunile sedan, consumă aproape la fel și nu sunt cu mult mai puțin agile. De aceea, breakul este o alegere foarte potrivită atunci când ai nevoie de spațiu și de o modularitate ridicată. Mai jos vă prezentăm opțiunile generale pe care le aveți la alegerea unui break, atunci când bugetul este de circa 10.000 de euro.

 

De principiu, pentru suma de 10.000 de euro se pot găsi fără probleme breakuri de clasă medie, cu motorizări diesel, chiar din segmentul premium. Aici am putea include fără probleme modele precum Audi A4 sau BMW Seria 3, ambele cu propulsoare diesel de 2,0 litri. Acestea sunt economice, puternice și funcționeză rafinat însă, de cele mai multe ori, aceste modele au un număr foarte ridicat de kilometri. Un model premium cu circa 200.000 km poate necesita alocarea unor fonduri destul de ridicate pentru întreținerea și reperațiile ulterioare. Așadar, dacă aveți în vizor un astfel de automobil așteptați-vă la cheltuieli ulterioare și stabiliți un buget pentru asta.

Opel Insignia 2010 Sports TourerBreakuri de la producători generaliști

La aceeași sumă, dar cu un rulaj mai mic se pot găsi modele din clasa medie de la producătorii generaliști precum Opel Insignia, VW Passat sau Ford Mondeo, care sunt uneori mai bine dotate decât modele premium. Aceasta pare alegerea corectă, deorece modelele care se încadrează în această sumă au rulaje de circa 100.000-120.000 km, ceea ce nu implică obligatoriu cheltuieli ridicate, cel puțin în prima fază.

O altă posibilitate este alegerea unui model de clasă compactă, foarte bine echipat, mai nou ca an de fabricație și cu un rulaj relativ scăzut. În acest segment, cele mai bune opțiuni sunt Skoda Octavia, VW Golf, Ford Focus sau Opel Astra. Toate sunt spațioase, nu cu mult mai mici la interior decât modelele de clasă medie. Sunt chiar câteva oferte de la dealeri de marcă, care oferă garanție pentru câteva luni, ceea ce poate fi un avantaj major pentru cei care vor să fie liniștiți că au luat decizia corectă la achiziție.

 

Un buget de 10.000 de euro este unul destul de generos, ce oferă deschidere spre foarte multe oferte. Oricare ar fi alegerea ta, este foarte bine ca mașina să fie verificată foarte atent, într-un service specializat, indiferent de cât de bine arată și de orice garanții oferă vânzătorul.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)