autovit.ro
B SECTIUNI

Ofertele săptămânii pe Autovit.ro #6

Pentru această săptămână v-am pregătit o nouă serie de anunțuri interesante pe care le-am selectat de pe Autovit.ro.

 

  1. Mercedes-Benz Vito – link

Dacă ai nevoie de o mașină cu spațiu interior generos, un volum util pentru bagaje peste medie și 8 locuri, atunci Vito este una dintre cele mai bune alegeri. Noua generație arată extrem de bine și se conduce plăcut, iar dacă este echipată cu o cutie de viteze automată, așa cum este cea din anunțul nostru, Vito devine un companion excelent la drum lung. Pentru 31.900 de euro poți achiziționa acest Vito bine echipat, cu faruri LED, navigație și Webasto. Rulajul este 36.000 km, iar anul fabricației 2015.

  1. Opel Grandland X – link

Dacă îți dorești o mașină pentru familie în segmentul compact, atunci Grandland X poate fi o alegere inspirată. În primul rând acesta se încadrează în trendul pieței, fiind un crossover, dar este generos dimensionat la interior, cu materiale plăcute și plin de tehnologii noi. Modelul selectat de noi este mai scump, cu un preț de 24.300 de euro, dar este bine dotat, cu faruri LED, navigație, senzori de parcare, trapă, cutie automată și are un motor extrem de economic sub capotă – dieselul de 1,6 litri și 120 CP.

  1. Hyundai Grand Santa Fe – link

O mașină destul de rară pe străzile din România, dar cu o serie de calități impresionante. Grand Sante Fe poate acomoda până la 7 pasageri la interior, spațiul disponibil fiind uriaș. Modelul din anunț are un rulaj de 84.000 km și un preț de 25.950 de euro, dar vine dotat cu un pachet complet de opțiuni, dar și cu un diesel de 2,2 litri și 197 CP și transmisie automată. Garanția este valabilă până în 2020, mașina fiind fabricată în 2015.

  1. Kia Stinger – link

Pentru Kia, Stinger a reprezentat o adevărată lovitură de imagine, fiind un model complet opus gamei cu care marca din Coreea ne-a obișnuit până acum. Cu tracțiune spate, un design superb de coupe sportiv cu patru portiere și motoare puternice, Stinger deschide un nou drum pentru Kia. Modelul din anunț este configurat aproape perfect, fiind nou, fabricat în 2018. Sub capotă are un motor turbo pe benzină, de 2,0 litri și 255 CP, cu transmisie spate și cutie automată cu 8 trepte, pachetul de opționale fiind complet. Prețul? 36.600 de euro.

  1. Toyota RAV4 Hybrid – link

Pentru că iarna este aproape te poți orienta spre un SUV, dar unul hibrid, capabil să ruleze electric și să consume extrem de puțin în traficul urban. Una dintre cele mai bune variante de pe piață este RAV4 Hybrid, un SUV de clasă medie, generos dimensionat, confortabil și plăcut de condus. Sistemul hibrid dezvoltă 197 CP, cutia este un de tip CVT cu variație continuă, iar tracțiunea este asigurată de toate cele patru roți (cele din spate doar electric). Modelul selectat are un preț de 28.999 euro, având un rulaj mic, de 6000 km, o echipare de top și garanție până în 2024.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)