autovit.ro
B SECTIUNI

Onoarea de a participa in WRC

Sintem pe picior de plecare. Mergem al doilea an consecutiv sa ne luam de guler cu cei mai buni dintre cei buni. Sentimentul e greu de descris. In mod normal, indiferent de activitatea sau proiectul in care esti angrenat, dorinta ta trebuie sa fie sa fii cel mai bun, cel putin asa cred eu. In raliuri, cel mai inalt esalon este World Rally Championship, campionatul mondial de specialitate si deja sa fii prezent pe lista de start imi da fiori.
Ani de vise, de sperante, de multa munca, de bucurii si tristeti, de impliniri si esecuri, de incredere si parteneriate.
Totul alimentat de pasiune si convingerea ca intr-o buna zi, chiar si dupa lungi pauze datorate lipsei de sustinere, succesul va veni!
Dupa revenirea mea din 2007 in lumea raliurilor, am avut parte de sezoane superbe, iar cel de anul acesta a fost cu adevarat de exceptie. Asa ca mergem din nou sa ne luptam in competitia suprema, sa ne luam la harta cu milioanele de viraje desenate, parca, de un Gaudi al drumurilor! O cursa fantastica, aproape lipsita de linii drepte, care anul acesta are o configuratie mixta in prima zi. Aceasta va aduce, in mod cert, un plus de complexitate traseului si alegerilor tehnico-tactice.
Ma trec fiorii numai gandindu-ma la recunoasteri, la startul ceremonial, la faptul ca suntem acolo! Salut Petter, Servus Seb (Loeb, ca pe Ogier nu-l cunosc, hahahah), good day Maestre Wilson! Sentimentul ca apartii caravanei la nivel planetar e senzational. Pentru al doilea an consecutiv vom lucra cu fotograful fotografilor, Reinhard Klein, omul a carui munca o venerez! Anul trecut aproape ca mi-a tremurat mana cand am facut cunostinta, atunci cand a venit, personal, sa ne face primele portrete. Vom fi asistati de doi ingineri de la Renault Sport – unul motorist si celalalt de sasiuri, veniti special pentru a consilia echipajele ce concureaza cu Clio R3, vom primi in continuare anvelopele de competitie de la inimosii italieni de la Pirelli. Direct din camionul WRC. Doar asta si te face sa-ti creasca pulsul!
Mi-as dori sa va iau pe toti fanii din Romania si sa va duc cu noi acolo, sa fiti alaturi de noi pe probe, sa ne sustineti si apoi, in cazul unui rezultat onorabil, sa sarbatorim cu Jack Daniel’s!
Imi doresc mult sa ducem o lupta frumoasa si sa incercam o imbunatatire a clasarii noastre din 2009. Pentru Victor, pentru mine, pentru sportul romanesc, pentru partenerii nostri care ne sustin si in Spania – Jack Daniel’s, Renault Romania, Pirelli, Colgate Palmolive Romania prin Mennen Speed Stick, autovit.ro si Ixell-, si nu in ultimul rand pentru toti fanii acestui sport.

Speram sa nu va dezamagim!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)