autovit.ro
B SECTIUNI

Opel Adam debuteaza la Paris

Saptamana viitoare, in cadrul Salonului Auto de la Paris, Opel va lansa noul model Adam, un autoturism de dimensiuni reduse care se remarca printr-o serie de inovatii, mai ales in materie de personalizare.

Prin comparatie cu Agila, celalalt model Opel din segmentul mini, noul Adam combina eficient designul indraznet cu multitudinea de variante oferite clientului pentru a-si individualiza propriul exemplar in functie de preferintele personale.

Linia abordata in designul caroseriei are vadite influente retro si este trasata intr-un stil modern. Se remarca o serie de detalii estetice precum amplasarea emblemei “Adam” pe montantul spate, grila frontala ce integreaza subtilitatile actualei filosofii de design Opel, precum si blocurile optice prevazute cu tehnologie LED. Caroseria lui Adam are o lungime de 3,7 metri si o latime de 1,72 metri, dimensiuni ideale pentru un autoturism cu vocatie urbana. Constructorul mai mizeaza pe spatiul interior generos pentru patru persoane, precum si pe calitatea materialelor folosite in habitaclu.

O caracteristica definitorie pentru acest model de clasa mini este noua abordare a echiparilor. Astfel in loc sa aleaga intre niveluri de dotare deja cunoscute, clientii pot opta pentru una dintre cele trei stari de spirit: Jam, Glam si Slam, iar apoi sa adauge o serie de elemente decorative pentru personalizarea masinii. Stilul Jam este unul neconventional, modern si plin de culoare, Glam ofera o configuratie eleganta, rafinata si sofisticata, in timp ce Slam este dedicat celor cu atitudine energica si sportiva.

Fiecare dintre aceste trei stiluri diferite beneficiaza de o paleta larga de culori pentru personalizarea caroseriei, trei nuante pentru acoperis, culori diferite pentru materialele folosite la interior, elemente decorative si capitonaje variate ale plafonului iluminat printr-o retea de LED-uri, precum si o intreaga serie de alte elemente stilistice. Adam mai puncteaza prin introducerea unor tehnologii de asistenta la rulare care se regasesc la autoturismele din segmentele superioare si este primul model echipat cu sistemul infotainment de ultima generatie care permite integrarea smartphone-urilor (Android si Apple iOS) si chiar navigarea pe Internet. Iar pentru inceput gama de motorizari va fi compusa din trei propulsoare pe benzina (1.2i 70 CP, 1.4i 87 CP si 1.4i 100 CP) combinate cu o transmisie manuala cu cinci trepte.

Cum vi se pare aceasta solutie de personalizare a masinii propusa de Opel Adam?

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)