autovit.ro
B SECTIUNI

Opel Crossland X – un crossover stilat, adaptat nevoilor urbane

Dacă piața cere, constructorii auto trebuie să ofere. Aceasta este sintagma ce dictează direcția pe care o urmează în aceste momente toți constructorii auto. Opel deja anunțase faptul că va ataca segmentul SUV-urilor cu două modele complet noi. Pe primul dintre acestea l-am putut vedea astăzi, când am aflat și primele informații despre el. Iată unde se poziționează acesta și ce aduce nou în segment.

 

În primul rând poziționarea lui Crossland este cel puțin ciudată. Acesta are o lungime de 4,21 cm, ceea ce înseamnă că este mai scurt decât Mokka cu doar 7 cm. Totuși, Opel menționează că acesta este un crossover, dedicat celor care caută mai mult lifestyle de la o mașină și care circulă preponderent în oraș. Mokka X rămâne în ofertă și se diferențiază prin caracterul mai puternic, cu garda la sol mai înaltă și tracțiune integrală oferită opțional. Deși nu este menționat exact, se pare că noul Crossland va fi disponibil doar cu tracțiune față, însă acest aspect rămâne de confirmat. Comparat cu Astra, Crossland este mai scurt cu 16 cm, dar este mai înalt cu 10 cm. La interior, noul crossover promite un nivel de spațiu generos, cu o bancheta spate ce poate culisa pe o șină de 15 cm lungime, în timp ce portbagajul propune un volum util de minim 410 litri.

2017-opel-crossland-x-6

Opel Crossland X – echipare bogată

În materie de tehnologie, Crossland X impresionează plăcut pentru acest segment. Printre cele mai importante sisteme care vor fi oferite se numără farurile cu tehnologie LED, sistemul multimedia IntelliLink, dar și serviciul OnStar, disponibil pe toată gama de produse noi ale producătorului german. Cei care sunt interesați de confort vor avea parte de scaunele ergonomice, de acces fără cheie și chiar head-up display. Alături de acestea, Crossland aduce o serie completă de echipamente de siguranță.

Pentru moment, Opel nu a oferit nicio informație legată de motorizări, cutii de viteze sau sisteme de tracțiune, însă premiera este anunțată pentru data de 1 februarie, atunci când sunt așteptate informații noi.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)