autovit.ro
B SECTIUNI

Opel Karl Rocks – premiera constructorului german pentru Salonul Auto de la Paris

Opel va prezenta la Salonul Auto de la Paris o versiune crossover pentru cel mai mic model din gama sa: Karl. Opel Karl a fost lansat acum un an și jumătate, iar gama va fi completată acum cu verisiune Karl Rocks.

După modelul implementat de Opel Adam și versiunea sa Adam Rocks, constructorul german a decis să repete rețeta și cu cel mai mic model din gama sa. Opel Karl este un model de oraș, iar pentru a satisface cererea pentru versiuni crossover, Opel a decis să ofere și o versiune Rocks pentru acest model.

Opel Karl Rocks are toate șansele să devină un model de succes, publicul din vestul Europei apreciând acest tip de automobile. Este suficient să ne aducem aminte de succesul modelului Dacia Sandero Stepway. Față de modelul Karl normal, versiunea Karl Rocks are o gardă la sol mărită cu 18 mm. Aspectul exterior a devenit mai robust prin adăugarea de elemente împrumutate din zona off-road-ului: bandouri de protecție, praguri, jante mai mari și bare pe plafon.

opel-karl-rocks-297019

La interior au fost operate o serie de modificări de ordin vizual, iar opțional se poate opta pentru sistemul IntelliLink, care aduce universul smartphone-urilor la bordul modelului Karl Rocks cu ajutorul Apple CarPlay sau Android Auto și permite navigația prin Hărți Apple sau Google Maps. Alternativ, Navi IntelliLink 4.0 oferă un sistem de navigație integrat.

Opel nu a dat detalii despre motorizări, dar cel mai probabil Karl Rocks va împrumuta motorul de 1.0 litru de la versiunea standard a modelului. Nu va exista versiune cu tracțiune integrală. Deși momentan, modelul Opel Karl nu este vândut oficial în România, acesta ar putea fi lansat și pe piața noastră spre finalul anului.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)