autovit.ro
B SECTIUNI

Opel Meriva se transformă în SUV și va purta numele Crossland X

Faptul că piața cere din ce în ce mai mult SUV-uri are un impact rapid asupra gamei oricărui constructor auto. Asta se vede prin faptul că vedem noi modele de SUV-uri lansate la foc continuu, însă Opel ne arată și o altă cale. Dacă până acum Opel Meriva era cunoscut ca un monovolum clasic, cu un interior spațios, viitorul model va fi transformat într-un crossover, un fel de SUV de clasă mică, pentru a satisface cererile clienților.

 

Pentru a face această transformare cât mai clară, Opel a luat decizia de a schimba chiar și denumirea lui Meriva. Acesta va deveni istorie, iar viitorul crossover va purta denumirea de Crossland X, care sugerează extrem de clar faptul că noul model va putea traversa drumuri greu accesibile. În plus, litera X ne arată că viitorul model va putea fi comandat inclusiv cu tracțiune integrală, fiind al doilea model care va purta această particulă în denumire după Opel Mokka X. Pentru Crossland X, Opel a gândit un interior spațios pentru a putea acomoda chiar și cinci pasageri, dar și o ținută de drum sportivă, ținând cont că prețul accesibil va aduce clienți din segmentul tânăr, care caută mai multă sportivitate la mașinile pe care le conduc.

opel-meriva-2014-5

Pentru că designul este unul foarte important în aceste vremuri extrem de competitive pentru industria auto, Opel ne anunță că noul crossover va propune linii captivante, cu un design general emoțional.

„Clienții își doresc, de asemenea, autovehicule care să declanșeze emoții în segmentul B. Crossland X îndeplinește aceste așteptări și oferă un design captivant și beneficiile unui SUV pentru un stil de viață urban – este agil în oraș și conferă siguranță pe distanțe lungi”, a declarat Tina Müller, directorul de marketing al Opel.

Cifrele de vânzări pentru modelele SUV și crossover au crescut de cinci ori din 2010. Opel Crossland X va aduce un imbold suplimentar pentru acest segment de piață și potențial de creștere suplimentar pentru marca Opel. Opel va începe o ofensivă a modelelor crossover în 2017 cu noul Crossland X, adăugând încă o categorie la portofoliul de produse existent, care se extinde de la micul ADAM la monovolumul Zafira.

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)