autovit.ro
B SECTIUNI

(P) Anvelopa Bridgestone Turanza T005 oferă performanțe excelente pe suprafețe ude

Bridgestone a lansat anvelopa premium Turanza T005. Noul model de anvelopă oferă performanțe excelente pe suprafețe ude, este fabricată în Europa și este disponibilă într-o gamă extinsă de dimensiuni de la 14 la 21 inch.

Bridgestone, producătorul numărul 1 de anvelope din lume, a lansat noul pneu Turanza T005. Designed și produs în Europa, noua anvelopă Turanza T005 livrează performanțe excelente și ajută la economia de carburant. Noua anvelopă excelează în special pe asfalt ud.

Bridgestone Turanza T005 este disponibil pe piața europeană într-o gamă variată de dimensiuni cu peste 140 de versiuni disponibile pentru jante de la 14 la 21 de inch. Turanza T005 înlocuiește anvelopa T001 Evo.

Datorită calităților sale, anvelopa Bridgestone Turanza T005 a fost aleasă ca echipare de fabrică pentru mai multe modele de automobile premium ca Lexus LS sau Audi RS7.

Anvelopa Bridgestone Turanza T005 este gândită pentru a oferi încredere celui de la volan, mai ales în zilele ploioase. Anvelopele au fost testate pentru control deplin, iar acest lucru a fost certificat de testele efectuate de către germanii de la TUV SUD. Conform testeler, Bridgestone Turanza T005 oferă cea mai bună aderență laterală pe suprafețe ude (clasa A de etichetare UE) și o rezistență optimă la rulare (clasa B de etichetare UE). De asemenea, rezultatele la frânarea pe asfalt ud au fost optime.

Fantele cu volum mare în umăr îmbunătățesc curgerea apei iar distribuția optimizată a golului în partea centrală a modelului asigură drenarea apei la contactul central. Rezistență mărită la deformare grație conexiunilor dintre blocurile de umăr, asigurând un contact uniform pe umeri în timpul frânării.

Armătura rigidă, unică, din oțel și poliester asigură o manevrare superioară și o rezistenţă la rulare mai redusă pentru a reduce emisiile de CO2 și consumul de carburant.

Pentru mai multe detalii despre anvelopa Bridgestone Turanza T005 vizitați siteul Bridgestone.ro.

3 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)