autovit.ro
B SECTIUNI

(P) Ford Romania organizeaza un program gratuit de conducere preventiva la Cluj

În perioada 29 – 31 mai 2015, Ford România organizează în Cluj evenimentul Ford Driving Skills for Life, un program GRATUIT de conducere preventivă adresat tinerilor şoferi. Evenimentul va avea loc în parcarea POLUS CENTER.

Ford Driving Skills for Life face parte din activităţile Ford de responsabilizare socială şi este oferit prin intermediul Ford Motor Company Fund, latura filantropică a companiei americane.

FordPrin Ford DSFL au fost instruiţi peste 500.000 de oameni la nivel global prin cursurile practice şi online, de la prima lansare a programului în Statele Unite, acum 11 ani.

În Europa, programul a fost lansat în 2013 şi până în prezent Ford a reuşit să treacă prin acest program peste 6000 de şoferi. Pentru 2015 Ford a anunţat o investiţie de  peste 2,6 milioane de euro, pentru a instrui alţi 5000 de şoferi. Pe lângă România, Franţa, Belgia, Italia, Marea Britanie, Germania şi Rusia, programul se extinde anul acesta şi în Danemarca, Olanda şi Turcia.

Ford Driving Skills for Life a fost lansat în România anul trecut, când pe parcursul a 5 zile de program în Craiova şi Bucureşti, echipa Ford DSFL a reuşit să instruiască peste 1000 de tineri şoferi.

“RMB Inter Auto, in calitate de dealer autorizat si partener Ford, ii invita pe toti cei care doresc, sa se inscrie la Cursurile gratuite de conducere defensiva, Ford Driving Skills for Life. Ne bucuram ca Ford a ales ca locatie Clujul in acest an pentru evenimentul Driving Skills for Life. Este o oportunitate pentru toti tinerii soferi de a invata cum sa conduca preventiv, alaturi de o echipa de profesionisti, Napoca Rally Academy. “ a declarat Bogdan Ionut, Director Executiv al RMB Inter Auto.

Ford implemnetează acest program în România, împreună cu instructorii şi piloţii de raliu de la Napoca Rally Academy.

Ford Driving Skills for Life ajută tinerii şoferi să-şi îmbunătăţească aptitudinile în patru zone cheie şi anume recunoaşterea pericolelor, manevrarea vehiculelor, gestionarea vitezei şi a spaţiului. Aceştia sunt factori esenţiali în peste 60% din accidentele rutiere.

Pe parcursul programului se va testa capacitatea atenției distributive, dar se va şi insista asupra problemelor legate de factorii de distragere a atenţiei în timpul conducerii. Acest program îi ajută pe şoferi să conducă într-un mediu sigur şi în condiţii variate, astfel încât să conştientizeze ce se poate întâmpla atunci când la volan lucrurile par a scăpa de sub control.

Toti cei interesaţi se pot înscrie pe site-ul dedicat www.drivingskillsforlife.ro. Participarea la programul Ford Driving Skills for Life este posibilă în baza înscrierilor de pe site.

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)