autovit.ro
B SECTIUNI

(P) Susține afacerile românești de Ziua Afacerii Tale

METRO România sărbătorește „Ziua Afacerii Tale” pe data de 10 octombrie, într-un efort de susținere a afacerilor locale și antreprenoriale și de a le ajuta să se promoveze și să se facă mai ușor cunoscute. Evenimentul are loc in același timp în toate țările în care se află magazine METRO și își propune să ofere antreprenorilor recunoașterea de care au nevoie ca să crească vizibilitatea afacerilor pe care le dețin printre cei care fac parte din comunitățile lor locale. Antreprenorii români necesită susținere și merită să facă parte din rețele puternice într-o comunitate de oameni care le împărtășesc pasiunile.

Ce este Ziua Afacerii Tale
„Ziua Afacerii Tale” își propune să fie o sărbătoare a celor care își conduc propriile afaceri cu pasiune, entuziasm și fermitate. De ziua lor, antreprenorii din toată lumea pot pregăti evenimente sau oferte în locațiile lor, iar tu ești invitat să le descoperi din timp și să beneficiezi de ele în ziua evenimentului.

METRO caută să ofere un sprijin cât mai vizibil antreprenorilor care aleg să participe la eveniment și pune la dispoziția ta ofertele speciale create de afacerile participante. În plus, pe lângă publicitatea și vizibilitatea generată pe platformă, au fost gândite și o serie de evenimente și alte activități de marketing care au scopul de a aduce business-urilor clienți noi.

Cum funcționează:
Antreprenorii intră pe site-ul www.ziuaafaceriitale.ro și introduc ofertele speciale, precum un desert gratuit sau o reducere la serviciile de curățenie, valabile în ziua de 10 octombrie, care sunt apoi semnalizate cu sticker-ul „Ziua Afacerii Tale” și vizibile pe harta de pe site. Există oferte disponibile în toate orașele în care se află magazine METRO la nivel național.

Cum particip:
În jurul tău există multe afaceri locale care au nevoie de susținerea ta. Poate magazinul din care îți cumperi cafeaua în fiecare dimineață sau restaurantul de lângă casă unde mergi seara sau chiar magazinul din colț de unde cumperi pâine. Acestea sunt magazinele mici care joacă un rol în comunitatea ta și o mențin închegată.

Intră pe www.ziuaafaceriitale.ro, găsește o afacere în apropiere care este semnalizată cu sticker-ul „Ziua Afacerii Tale”, fă-ți o poză în care să se vadă semnalizarea respectivă pentru a susține cât mai vizibil business-ul respectiv și profită de reducerile disponibile pentru cei care le trec pragul. Sărbătorește și tu antreprenorii și afacerile antreprenoriale pe data de 10 octombrie!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)