autovit.ro
B SECTIUNI

Patru noi exemplare Porsche 911 au intrat în galeria Țiriac Collection

Galeria Țiriac Collection din Otopeni s-a îmbogățit cu patru noi exponate. Patru exemplare Porsche 911 de colecție pot fi admirate începând cu luna august.

Cele patru noi exemplare fac parte din serii limitate, fiind alese special pentru galeria Țiriac Collection. Astfel, pasionații ce vor vizita galeria de automobile din Otopeni vor putea admira un Porsche 911 GT2RS, un 911R, un 911 Turbo S Exclusive Series și un Porsche 911 Carrera 4 GTS, automobil ce îi aparține lui Simona Halep.

“Încă de la lansarea Țiriac Collection în 2013, am dorit să împărtășesc pasiunea mea pentru mașini cu publicul larg. Modelele nou introduse în galerie completeaza gama bolizilor pe patru roți. Sunt mașini care, dincolo de aspectul lor impresionant, spun o poveste despre forță, excelența și precizie”, a declarat domnul Ion Țiriac în cadrul evenimentului de lansare a modelelor Porsche 911, găzduit de galeria Țiriac Collection.

Cele patru exemplare noi se alătură altor șase exemplare Porsche aflate deja în colecția Țiriac. Pasionații mărcii pot vedea de aproape modele ca Porsche 918 Spyder, Porsche 912E, Porsche 959, Porsche 911 Speedster sau clasicul model Porsche 356.

Dintre exemplarele noi intrate, poate cel mai spectaculos este Porsche 911 GT2RS, cel mai puternic 911 de serie produs de marca din Stuttgart: 700 cai putere și 750 Nm. Exemplarul Porsche 911 Turbo S Exclusive Series face parte dintr-o serie limitată la 500 exemplare, fiecare fiind pregătit în atelierele Porsche Exclusive Manufaktur. Modelul Porsche 911R este unul dintre cele mai dorite variante ale modelului legendar, seria de 991 unități produse fiind epuizată rapid.

Porsche 911 Carrera 4 GTS de culoare roșie este un exemplar special pentru că aparține jucătoarei de tenis Simona Halep. A fost primit ca trofeu din partea oraganizatorului Turneului Campioanelor de la Singapore, ca urmare a poziționării pe locul 1 în clasamentul WTA la finalul anului 2017. Modelul a fost personalizat cu textul “SH #1” pe pragul de pe partea celui de la volan. Simona Halep a decis ca acest exemplar să facă parte din galeria Țiriac Collection.

Galeria Țiriac Collection este deschisă publicului larg și poate fi vizitată de vineri până duminică între orele 10-19. Prețul unui bilet de acces este de 15 lei, iar elevii, studenții și pensionarii beneficiază de o reducere de 50%. Copiii cu vârsta de până la 6 ani inclusiv au acces gratuit.

2 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)