autovit.ro
B SECTIUNI

Peugeot 2008 Facelift: un crossover perfect pentru oraș

Test Drive 2024 | Peugeot 2008 Facelift | Powered by Autovit.ro & eblogAUTO.ro

Peugeot 2008 a fost mereu foarte apreciat și a atras atenția multor cumpărători, încă de când a fost lansat, în 2019. Drept dovadă, s-au vândut în acest timp 700.000 de exemplare. În cazul Facelift-ului pe care l-am testat împreună cu prietenii de la eBlog Auto, design-ul rămâne încă o dată atracția principală – nu există schimbări majore, doar finisaje din anumite puncte de vedere. Rămâne, însă, un crossover perfect pentru oraș.

Ce atrage atenția din design-ul exterior?

În bara față sunt încastarate cele trei leduri „zgârietură de felină” – o semnătură luminoasă disponibilă pe orice nivel de echipare achiziționezi. În partea din spate toate luminile sunt cu led, ceea ce nu dezamăgește. La fel cum nu dezamăgește nici evacuarea dublă, care, surprinzător, nu e falsă.

Interiorul îți oferă tot ce ai nevoie

3D cockpit este prezent și pe această mașină și îl poți personaliza cum dorești. Orice nivel de echipare alegi, vine cu tableta de 10 inch. Scaunele sunt confortabile și vin acoperite cu o tapițerie din amestec textil și piele. O altă adiție interesantă în bord este încărcătorul wireless mai puternic, de 15W.

Sistemul de propulsie e cuminte

Motorul termic 1.2 în 3 pistoane dezvoltă 130 cai putere și un cuplu de 230 Nm – felina Peugeot 2008 e mai degrabă un animal domestic, pentru că ajunge de la 0 la 100 km/h în 9.4s. Este exact ce trebuie prin oraș, dar își face treaba și în afara lui. Transmisia este cunoscutul AISIN în 8 rapoarte și vei descoperi câteva manierisme la ea – ca atunci când îi place să smucească puțin în treptele inferioare, când încetinești și retrogradează. Consumul este de 9l/100km în oraș.

Nivelul de echipare GT al lui Peugeot 2008 Facelift, pe care noi l-am testat, ajunge la 31.000 euro cu TVA inclus.

👉 Vezi review-ul complet din următorul clip și descoperă tot ce trebuie să știi despre Peugeot 2008 Facelift.

👉 Fan Peugeot 2008? Vezi ofertele disponibile pe Autovit.ro!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)