autovit.ro
B SECTIUNI

Planurile de viitor ale celor de la Mercedes

Cei de la Mercedes se pregatesc pentru lansarea a nu mai putin de 7 noi modele in urmatorii 3 ani.

In urmatorii ani cei de la Mercedes au in plan lansarea noului CL, apoi noul CLS, S-Classe, R-Classe, apoi avem dezvoltarea clasei B(B-Class Coupe, B-Class AMG etc.), C-Classe coupe si cabrio, un nou rival pentru X3 si SLS cabrio.

Unul dintre cele mai interesante proiecte este cel al noii B-Classe care se doreste a fi un proiect cu multe lansari. Mercedes-Benz  va dezvolta 4 noi versiuni ale viitoare B-Classe, iar una din ele va avea tractiunea spate AMG.

Noua generatie B ar trebui sa isi faca intai aparitia pe piata americana avand tractiune fata si un motor de 4 cilindrii. Apoi casa germana va crea versiunea AMG cu tractiune spate si un motor mai puternic. Dupa care, dezvoltarea clasei B va include un coupe, un sedan si un crossover.

De asemenea, conform ultimelor informatii, cei de la Mercedes-Benz au in vedere testarea vehiculelor electrice in Statele Unite. Se pare ca initial vor incepe in California, cu livrarea a 100 de modele F-Cell, dupa care, in 2013 vor incepe vanzarile SLS E-Cell.  Problema, in acest moment, este ca modele F-Cell sunt alimentate pe baza de hidrogen si au nevoie de instalatii speciale pentru incarcare.

Revenind la planurile de viitor ale celor de la Mercedes, casa germana a mai mentionat ca in urmatorii doi ani modelel G, GL, GLK si ML vor beneficia de facelift-uri, iar “upgrade-ul” pentru modele E-Classe se va face in 2013.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)