autovit.ro
B SECTIUNI

Poliția Română a achiziționat 400 de automobile Volkswagen Polo

400 de exemplare Volkswagen Polo 1.2 TSI vor intra în dotarea Poliției Române. Modelul de clasă mică înlocuiește o parte din modelele Dacia Logan folosite actualmente pentru misiunile de patrulare.

Poliția România a achiziționat 400 de unități Volkswagen Polo cu motor pe benzină 1.2 TSI. Aceste modele vor intra în dotarea poliției, urmând a înlocui bătrânele modele Logan. Poliția a mai achiziționat acum ceva vreme o serie de exemplare Dacia Logan de generația a doua, modele ce pot fi văzute în dotarea unităților de Poliție din Capitală.

vw-polo-politia-romana-2

Pentru dotarea oamenilor de ordine, Ministerul de Interne a organizat o licitație la care au participat importatorul Volkswagen în România, dar și compania Dacia Renault. Cei de la Volkswagen au reușit să câștige licitația oferând un preț mai bun pentru modelele Polo. Un exemplar Volkswagen Polo 1.2 TSI de 90 cai putere în echipare Comfortline a fost achiziționat pentru suma de 13.500 euro, TVA inclus. În acest preț sunt incluse dotările specifice pentru mașiniile de Poliție. Cele 400 de unități vor distribuite către secțiile de Poliție din toată țara.

Livrările noilor automobile au început deja și se va face treptat până spre finalul anului.

vw-polo-politia-romana-1

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)