autovit.ro
B SECTIUNI

Porsche 911 Turbo S Exclusive Series va fi disponibil în doar 500 de exemplare

Porsche a știut mereu să îmbine exclusivitatea cu performanțele specifice unui supercar mai bine decât o fac alți constructori. Succesul mărcii din Stuttgart a garantat apariția unor modele din ce în ce mai performante, dar în același timp care pot satisface gusturile celor mai pretențioși clienți în materie de lux și rafinament.

Atunci când un Porsche 911 nu mai este suficient și nici măcar versiunea de top 911 Turbo S nu este pe gustul tău, poți alege ediția specială 911 Turbo S Exclusive Edition. Aceasta reprezintă punerea în scenă a celui mai puternic Porsche 911 din istorie, dar garantează și o doză de exclusivitate deoarece va fi disponibilă în doar 500 de unități.

Propulsorul este același precum în cazul versiunii Turbo S, respectiv o unitate boxer, biturbo, cu șase cilindri și o cilindree de 3,8 litri. Însă, puterea maximă a crescut de la 580 CP și 607 CP. Datorită acesteia, dar și a cuplului maxim de 750 Nm, disponibil între 2250 și 4000 rpm, 911 Turbo S Exclusive Series poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 2,9 secunde și că are nevoie de 9,6 secunde pentru a depăși pragul de 200 km/h. Viteză maximă este de 330 km/h, o valoare demnă de orice supercar.

Porsche 911 Turbo S Exclusive Series este echipat, în versiunea standard, cu jante de 20 inchi, cu mecanism central de fixare, vopsite în negru și cu contur Golden Yellow Metallic, realizat printr-o nouă tehnologie cu laser. Pentru prima dată, etrierele pentru sistemul de frânare ceramic PCCB sunt disponibile din fabrică în versiune vopsită în negru, cu sigla Porsche în Golden Yellow Metallic.

high_911_turbo_s_exclusive_series_2017_porsche_ag (2)

Șasiul sport cu Porsche Active Suspension Management (PASM) și pachetul Sport Chrono sunt incluse în echiparea standard, alături de direcția integrală și Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC).

Ediția specială a fost finisată manual, prin procedee laborioase, în noul Porsche Exclusive Manufaktur, la sediul companiei din Zuffenhausen. Anterior cunoscută sub numele “Porsche Exclusive”, divizia de personalizare a constructului german este specializată în îndeplinirea cerințelor speciale ale clienților și răspunde de modelele în ediție limitată. Pentru prima dată, clienții Porsche pot achiziționa ceasul Porsche Design, configurat cu același design ca mașina lor sport.

Porsche 911 Turbo S Exclusive Series este disponibil și în România, la un preț de pornire de 223.996 euro, fără TVA.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)