autovit.ro
B SECTIUNI

Porsche a adăugat versiunea Coupe în gama SUV-ului Cayenne

Porsche a lansat oficial versiunea Cayenne Coupe și intră astfel în concurență cu modele ca BMW X6 sau Mercedes-Benz GLC Coupe.

Cu un design similar cu cel al modelului Porsche Cayenne, versiunea coupe se remarcă prin plafonul plonjat și luneta înclinată. Înălțimea modelului a scăzut cu 2 mm, dar pentru a nu afecta confortul pasagerilor din spate, bancheta a fost coborâtă cu 3 mm.

Portierele din spate și aripile au fost redesenate pentru versiunea Cayenne Coupe, lățimea noului model fiind cu 18mm mai mare față de cea a unui Cayenne normal. De asemenea, spațiul pentru numărul de înmatriculare din spate a fost mutat pe spoiler.

Porsche Cayenne Coupe dispune de un elemente aerodinamic activ în spate. Eleronul pliabil lucrează împreună cu cel de pe hayon și este extins automat la viteze mai mari de 90 km/oră.

Pentru ca pasagerii să se bucure de lumină naturală, un plafon panoramic de sticlă cu o suprafață de peste 2 metri pătrați este oferit ca dotare standard, însă opționale se poate alege și un plafon din fibră de carbon.

Porsche oferă două variante de motorizare pentru noul Cayenne Coupe. Prima dintre ele este motorul turbo V6 de 2.9 litri ce oferă 340 CP și 450 Nm, iar versiunea Cayenne Coupe Turbo este echipată cu motorul turbo V8 de 4.0 litri și 550 CP.

Transmisia este asigurată de cutia de viteze automată PDK cu opt trepte. Capacitatea portbagajului pentru noul Cayenne Coupe este de 625 litri, cu 145 litri mai puțin față de versiunea normală.

Prețurile pe piața din Germania pentru noul Porsche Cayenne Coue încep de la 83.711 euro, iar primele livări vor începe din luna mai.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)