autovit.ro
B SECTIUNI

PORSCHE CAYENNE S COUPE: o mașină cu adevărat spectaculoasă

Test Drive 2024 | Porsche Cayenne S Coupe | Powered by Autovit.ro & eblogAUTO.ro

Dacă știi sigur că vrei un SUV performant care arată bine, te face să te simți bine și ai și bugetul necesar la dispoziție, nu încape discuție: Porsche Cayenne S Coupe este mașina pe care merită să o alegi. Te va uimi, din toate punctele de vedere…

Începând cu sistemul de propulsie

Dacă în 2019, la debutul lui Cayenne Coupe, germanii ofereau versiunea S cu un motor V6 de 2.9L ce dezvolta 440 CP, facelift-ul din 2023 primește ceva extra care merită toată atenția: un motor V8 biturbo de 4 litri. Acesta dezvoltă 474 cai putere și 600Nm cuplu și are nevoie de 4.7 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h. Mașina este dotată cu frâne ceramice, iar pentru a vira, dispune și de punte spate viratoare și suspensie pneumatică.

Tehnologii și experiență de condus

La interior, Cayenne S Coupe vine cu multă tehnologie, dar nu se laudă cu asta. Îți dai seama, însă, de acest aspect, numai când vezi cele trei afișaje – din fața șoferului, sistemul de infotainment principal și un afișaj pe care îl vede doar pasagerul din dreapta.
Un element interesant la această mașină este versatilitatea la condus. Atunci când o lași în modul normal, pare pur și simplu un model cu o gardă la sol ridicată pe care te poți baza. Când o pui în modul Sport, începi să vezi avantajele motorului V8. În modul Sport Plus, îți mulțumești deja că ai ales frânele ceramice. Experiența de condus te trece prin toate fazele și este, cu adevărat, spectaculoasă.

Am vorbit la început de buget, iar dacă Porsche Cayenne S Coupe e pe lista ta, trebuie să știi că are un preț de pornire de 120.000 euro. Nivelurile de echipare mai înalte ajung și până la 180.000 de euro – tu decizi dacă e ce trebuie pentru tine.

👉 Descoperă în clipul de mai jos întregul review auto și află toate detaliile care te interesează.

👉 Este Porsche Cayenne pe lista ta de dorințe? Vezi ofertele disponibile pe Autovit.ro!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)