autovit.ro
B SECTIUNI

Porsche Macan facelift a fost prezentat oficial la Salonul Auto de la Shanghai

Porsche a prezentat oficial versiunea cu facelift a SUV-ului Porsche Macan. Lansarea a fost făcută în cadrul Salonului Auto de la Shanghai.

Lansat în 2014, modelul Porsche Macan s-a dovedit a fi un succes la fel de mare ca și primul SUV lansat de marca din Stuttgart, Cayenne. De la lansare și până astăzi, Porsche a a vândut peste 350.000 de exemplare ale modelului Macan.

Noul Porsche Macan facelift se prezintă acum cu o serie de modificări optice și tehnice. În partea din față, designul spoilerului este diferit, iar prizele de aer au dimensiuni mai generoase. Din spate însă, noul Macan poate fi recunoscut datorită benzii LED ce leagă stopurile, în stilul lansat de a treia generație a modelului Cayenne. În plus, Porsche oferă acum o serie de nuanțe noi pentru caroserie.

La interior, Macan facelift primește un impresionant display central tactil de 11 inch, un volan nou preluat de la modelul 911 plus redesenarea și repoziționarea gurilor de ventilație.

Porsche nu a dat încă detalii despre motorizările ce vor fi disponibile pe versiunea cu facelift a modelului Macan. Cel mai probabil vor fi disponbile doar motorizări pe benzină, producătorul german neavând planuri pentru introducerea unei versiuni diesel.

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)