autovit.ro
B SECTIUNI

Porsche Mission E Cross Turismo va fi introdus în producția de serie

Porsche face pași hotărâți către o gamă completă de modele electrice. Din 2021, modelul anunțat de conceptul Mission E Cross Turismo va intra în producția de serie la uzina din Zuffenhausen.

Începând de anul viitor, Porsche va începe producția de serie pentru modelul Taycan, primul automobil electric din gama sa. Este doar primul pas către o gamă de modele electrice Porsche. Constructorul german face pași hotărâți către un viitor al mobilității electrice și anunță introducerea în producția de serie și pentru modelul Misson E Cross Turismo.

Modelul anunțat de conceptul Misson E Cross Turismo va fi fabricat la uzina din Zuffenhausen alături de Taycan. Producția va începe din anul 2021. Pentru a face față producției de modele electrice, Porsche va mai angaja 300 de oameni la uzina sa.

Mission E Cross Turismo este versiunea crossover a modelului Mission E. Are o gardă la sol mai mare și protecții supliimentare. În versiunea concept, modelul folosește un sistem electric ce livrează 600 CP, iar accelerația de la 0 la 100 km/oră se face în 3,5 secunde. Porsche anunță o autonomie de peste 500 kilometri, măsurată în ciclul NEDC.

Porsche Mission E Cross Turismo folosește și un sistem de încărcare rapidă a acumulatorilor. În 15  minute, bateria poate fi încărcată până la 80% din capacitatea maximă.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)