autovit.ro
B SECTIUNI

Cele mai importante premiere de la Salonul Auto de la Beijing 2016

Pentru Europa, cele mai importante saloane auto sunt la Geneva, Paris și Frankfurt, unde constructorii auto prezintă modelele importante pentru piața europeană. Totuși, în anumite cazuri putem vedea modele importante și la saloanele auto din altă părți ale lumii, precum cele din SUA, China sau Japonia. În aceste zile, întreaga atenție a industriei auto a fost captată de Salonul Auto de la Beijing. Iată cele mai importante modele prezentate la salonul din China.

 

Renault Koleos

Francezii au anunțat cel mai mare SUV din gama sa, care preia linia de design pe care am vaăzut-o deja la toate modelele recent lansate. Deși nu avem încă informații despre motorizări, știm că noul Koleos va avea tracțiune integrală, o gardă la sol de 213 mm, sistemul R-Link 2 la interior și o multitudine de sisteme active de asistență la conducere. SUV-ul se va vinde în 80 de țări și va fi produs în fabricile din Busan (Coreean de Sud) pentru piața globală și Wuhan (China) pentru piața chineză.

Volkswagen T-Prime Concept GTE

Chiar dacă nu este un model de serie, conceptul expus de VW ne arată în mare cum va arăta viitorul Touareg. Cu dimensiuni impresionante, T-Prime are o lungime de 5,07 metri și lățime de 2,0 metri, fiind sensibil mai mare decât actualul Touareg. Ecranul tactil de la interior este uriaș, având o diagonală de 15 inchi. T-Prime este propulsat de un motor de 2,0 litri pe benzină și unul electric, astfel încât oferă o putere totală de 375 CP. Accelerația 0-100 km/h este realizată în 6,0 secunde, iar autonomia în modul electric este de 50 km.

volkswagen-T-Prime-Concept-GTE-beijing-1

Audi TT RS Coupe și Roadster

Cea mai puternică versiune de motorizare a lui TT are sub capotă propulsorul cu cinci cilindri de 2,5 litri, care dezvoltă 400 CP și 480 Nm. Astfel, noul TT RS reușește să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 3,7 secunde (Coupe), o valoare absolut impresionantă pentru acest segment, iar viteza maximă este limitată la 280 km/h. Față de versiunea de bază, TT RS este mai ușor cu 90 de kg, ceea ce aduce beneficii importante în materie de agilitate și dinamică.

2016-audi-tt-rs-bejing-10

Smart Brabus

Brabus a prezentat modificările pe care le-a adus pentru ForTwo, ForTwo Cabrio și ForFour. Pe lângă pachetul optic mult mai agresiv, cele trei versiuni pot fi comandate cu motorul de 1,0 litri, în versiunea de 109 CP. Cutia de viteze robotizată a primit un mod special pentru startul rapid de pe loc.

smart BRABUS forfour Xclusive, 2016, red

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)