autovit.ro
B SECTIUNI

Cel mai noul SUV italian, Alfa Romeo Stelvio este disponibil și în România pentru un preț de 52.000 euro

Primul SUV din istoria producătorului italian Alfa Romeo este disponibil și în România. Ediția de lansare poartă numele de Alfa Romeo Stelvio First Edition, are 280 CP și costă 52.200 euro.

Alfa Romeo se află în plin proces de reinventare. După lansarea berlinei de clasă medie Giulia care revine la soluțiile clasice care au consacrat marca italiană, tracțiune spate și motoare amplasate longitudinal, Alfa intră și pe teritoriul modelelor SUV, segment aflat într-o creștere spectaculoasă.

Alfa Romeo Stelvio (2)

Stelvio este primul model SUV din istoria mărcii italiene, iar rețeta este una impresionantă. Platforma este comună cu cea a modelului Giulia, la fel și o parte din motorizări. Numele noul model italian este inspirat de una dintre cele mai celebre trecători de munte. Aflat la altitudinea de 2.758 m, pasul Stelvio a fost martor al istoriei, iar astăzi este loc de pelerinaj pentru cei care iubesc drumurile virajate. Legendarul drum al celor peste 75 de viraje în ac de păr șerpuind pe o distanță de 20 kilometri poate fi acum parcus la volanul unui automobil care îi poartă numele.

Alfa Romeo Stelvio (1)

Din această lună, Stelvio este disponibil și în România, iar pentru început potențialii clienți pot opta pentru Stelvio First Edition. Acest model este disponibil cu motorul 2.0 turbo pe benzină ce dezvoltă 280 CP asociat cu o cutie de viteze automată cu opt trepte. Cei 280 CP sunt suficienți pentru un sprint de la 0 la 100 km/oră efectuat în 5,7 secunde. Stelvio First Edition poate fi comandată într-un din cele cinci nuanțe de lansare: Rosso Alfa, Grigio Magnesio, Blu Montecarlo, Nero Vulcano și Nuovo Bianco. De asemenea jantele din aliaj pe 20 inch, farurile BiXenon, geamurile spate ionizate și luminile de curtoazie din mânerele ușilor sunt, de asemenea, incluse în configurația First Edition.

Prețul pentru Alfa Romeo Stelvio First Edition este de 52.200 euro, TVA inclus.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)