autovit.ro
B SECTIUNI

Primele imagini cu BMW Seria 8 Coupe sub forma unui prototip camuflat

BMW a publicat o serie de imagini cu viitorul model Seria 8 Coupe. Deși este vorba de prototipul camuflat al viitorului model, ne putem face o idee despre cum va arăta viitorul coupe produs în Bavaria.

După ce la începutul anului trecut BMW prezenta conceptul Seria 8, ce anticipa un viitor model de serie, producătorul german publică o serie de imagini cu coupe-ul de clasă mare ce va fi lansat în decursul acestui an.

Deși mașina este camuflată, BMW menționează că modelul de serie va prelua multe din elementele de design ale conceptului prezentat  în primăvara lui 2018. Imaginile cu prototipul camuflat au fost realizate în timpul unei sesiuni de teste efectuate pe un circuit din Italia.

Testele au analizat accelerația, frânarea, sistemul de suspensie și direcția noului model pe un circuit de patru kilometri.

“Testele în cele mai severe condiţii arată că suntem pe drumul cel bun cu conceptul nostru pentru noul BMW Seria 8 Coupe. Valorile de dinamică deja realizate sunt absolut impresionante. Clienţii şi fanii noştri se pot aştepta la un automobil sport autentic”, declară Klaus Fröhlich, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG şi responsabil pentru dezvoltare şi cercetare, care supervizează programul de teste din Italia.

BMW ține încă secret interiorul noului model, iar detaliile tehnice nu au fost publicate. Vom știi mai multe detalii despre motorizări în viitorul apropiat. BMW Seria 8 va reveni astfel pe piață după 20 de ani de la încetarea producție modelului original.

Noul BMW Seria 8 Coupe este dezvoltat în paralel şi în strânsă coordonare cu BMW M8 şi maşina de curse BMW M8 GTE. În timp ce prototipul modelului de producţie este supus testelor de anduranţă, echipele, care sunt susţinute de BMW Motorsport, se pregătesc în prezent la Daytona (SUA) pentru prima apariţie în competiţii a noului BMW M8 GTE. La 27/28 ianuarie, BMW M8 GTE îşi va face debutul în cursa de 24 de ore de la Daytona. În iunie 2018, modelul va participa la cursa de 24 de ore de la Le Mans.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)