autovit.ro
B SECTIUNI

Primele imagini cu Ford Puma, noul crossover ce va fi construit la uzina de la Craiova

Ford a prezentat primele imagini teaser cu noul model Puma, un crossover ce va fi asamblat la uzina de la Craiova alături de actualul Ford Ecosport.

Ford va adăuga în gama de modele pentru piața europeană un noul SUV. Acesta va purta numele de Puma, o denumire ce a mai fost folosită în trecut. Noul model va fi construit în România, la uzina Ford de la Craiova. Lansarea noului model Ford Puma va avea loc în partea a doua a acestui an.

Primle imagini teaser ne arată un SUV de dimensiuni compacte cu o linie sportivă și blocuri optice cu o formă nouă. Ford mai spune că Puma va avea un portbagaj cu un volum de 456 litr. Portbagajul oferă spațiu pentru două genți de golf amplasate vertical, oferind astfel un spațiu versatil.

Noul model va fi disponibil inclusiv într-o versiune mild-hybrid formată din motorul 1.0 Ecoboost și starter/generator integrat ce va oferi 155 CP. Noua tehnologie poartă numele de BISG și înlocuiește clasicul alternator, permițând recuperarea și stocarea energiei care se pierde în timpul frânării și rulării libere (coasting). Sistemul recuperează energia și o stochează într-un pachet de baterii Litiu-Ion de 48 de volți.

Noul model completează o gama de SUV-uri Ford formată din actualul EcoSport, noua generație Kuga, Edge și noul SUV full-size Explorer ce va fi vândut și pe piața europeană. De asemenea, Ford mai oferă și versiunile Active pentru modelele Fiesta și Focus, variante cu garda la sol mai mare și aspect robust.

 

 

2 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)