autovit.ro
B SECTIUNI

Dacia a prezentat primele imagini cu noua generație a modelului Duster

După o lungă așteptare, Dacia a publicat primele imagini cu a doua generație a modelului Duster. Cu un look nou, Duster se va prezenta publicului la Salonul Auto de la Frankfurt în luna septembrie.

Duster este unul dintre cele mai de succes modele ale mărcii Dacia. A devenit extrem de apreciat în toată Europa datorită calităților sale pe teren accidentat, dar și pentru stilul robust. A venit însă vreme pentru o generație nouă,  ce va fi prezentată oficial la Salonul Auto de la Frankfurt.

Dacia a publicat primele imagini oficiale cu exteriorul noului model, precum o serie de schițe de design. Noua generație Duster nu se îndepărtează prea mult de designul specific Dacia abordând o grilă cu un design similar cu cel al modelelor din actuala gamă.

Echipa de design a fost condusă de Laurens van der Acker. Acesta a preferat ca noul Duster să afișeze același stil robust care a făcut celebrul SUV-ul românesc.

Profilul este oarecu similar, dar linia geamurilor a fost înălțată, iar parbrizul este plasat cu 100 mm mai în față și este mai înclinat față de actualul model.

Partea din spate aduce cele mai multe schimbări, stopurile având un design nou. Acestea sunt aproape pătrate și sunt împărțite în patru carouri. Noul Duster se prezintă într-o culoare nouă de caroserie numită Orange Atacama.

Primele imagini cu interiorul vor fi prezentate pe 12 septembrie în prima zi de presă a Salonului Auto de la Frankfurt.

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)