autovit.ro
B SECTIUNI

Primele imagini cu noul model Mercedes-Benz G-Klasse au apărut înaintea lansării oficiale

Primele imagini cu noua generație a off-roaderului Mercedes-Benz G-Klasse au apărut pe internet înaintea lansării oficiale din cadrul Salonului Auto de la Detroit 2018.

Primele imagini cu noua generație a modelului off-road Mercedes-Benz Clasa G au fost publicate înaintea lansării oficiale de către o publicație de profil din Olanda.

Așa cum era de așteptat, schimbările la nivel de design sunt minime, celebrul mădel păstrându-și liniile angulare ce l-au făcut celebru. Radiatorul are o grilă nouă, iar blocurile optice folosesc tehnologie de ultimă oră.

Interiorul a fost deja dezvăluit de către producătorul german. Cel de la volan se va bucura de o planșă de bord redesenată și un display impresionant ce se întânde până la mijlocul consolei centrale. În echiparea de bază vor fi folosite indicatoare analogice, dar se poate opta și pentru o planșă de bord complet digitală după modelul lansat de actualele modele Clasa E și Clasa S.

Deși aspectul pătrățos a fost păstrat, noua generație va folosi sisteme similare cu cele ce se regăsesc pe actuala generație S-Klasse. Structura este acum din aluminiu, ceea ce înseamnă o reducere cu 160 kilograme a greutății totale, precum și o creștere a rigidității torsionale cu 30%.

În ceea ce privește gama de motorizări, cel mai probabil G-Klasse va profita de cele mai noi unități de propulsie din banca de organe Mercedes. Pe lista se va afla cel mai probabil și motorul V8 turbo de 4.0 litri, precum și unitatea turbodiesel de 2.9 litri cu șase cilindri în linie. Transmisia va fi asigurată de noua cutie automată cu nouă trepte.

Lansarea oficială a noului model G-Klasse este programată pentru 15 ianuarie, în cadrul Salonului Auto de la Detroit.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)