autovit.ro
B SECTIUNI

Primele imagini cu Opel Insignia facelift

Zilele trecute, Opel a anuntat ca la Salonul Auto de la Frankfurt va prezenta publicului in premiera mondiala Insignia facelift. Insa pana atunci, constructorul german a facut publice primele informatii si fotografii oficiale cu restilizarea berlinei de clasa medie…

Din primele imagini se observa ca noul Insignia a suferit o transformare estetica atat la exterior, cat si la interior. Astfel noua strategie in design imbina aspiratiile premium si caracterul dinamic cu un aspect inconfundabil al partii frontale, mai coborate, asta pentru a accentua masivitatea autoturismului. Grila cromata este mai lata, iar bara pe care troneaza logo-ul Opel este mai inclinata si include lamele care fac o legatura vizuala spre blocurile optice redesenate. Iar in functie de nivelul de echipare, farurile sunt disponibile cu lampi bi-xenon echipate cu sistemul de iluminare de siguranta AFL+.

Insignia_2

Insa o mai mare schimbare s-a produs la interior… Vorbim despre un post de conducere mai bine organizat, constructorul mentionand ca pentru aceasta imbunatatire s-a tinut cont de trei criterii: utilizare simpla si intuitiva, personalizare ofertei de infotainment si, desigur, confortul si siguranta soferului si ale pasagerilor. Consola centrala confera o senzatie complet noua de rafinament, fiind si centrul unei multimi de functii si tehnologii de ultima ora. Mai mult, panoul de bord a fost mult simplificat, aceasta avand acum doar cateva butoane, prin urmare actionarea sistemului infotainment sau a sistemului de climatizare este rapida si intuitiva. Producatorul german mai adauga ca pentru Insignia facelift este disponibila o generatie complet noua a sistemului infotainment care integreaza multe functii pentru smartphone si care poate fi actionat prin intermediul unui touchpad amplasat pe consola centrala. Iar selectiile sunt afisate pe un ecran de 8 inci prin intermediul caruia se pot vizualiza toate submeniurile, cum ar fi posturile radio, titlurile melodiilor, conexiunea smartphone sau navigatiei cu harta 3D si multe altele. Mai mult, acest nou sistem infotainment poate fi personalizat, astfel putand fi memorate pana la 60 de preferinte, de la liste de redare, numere de telefon si pana la adrese de navigatie.

Insignia_3

La portofoliul de motorizari a mai fost adaugat noul 2.0 CDTI care devine practic cel mai eficient propulsor din segmentul mediu, asta din punct de vedere al consumului de carburant: 3.7 litri de combustibil la 100 km in ciclu combinat (Sports Tourer: 3.9 litri/100 km), conform afirmatiilor constructorului. Prin urmare, noua oferta Opel Insignia se bazeaza pe trei alternative de propulsie: benzina, diesel si GPL, cu puteri in plaja 110 CP – 325 CP.

In linii mari, cam acestea sunt primele informatii oficiale despre Opel Insignia facelift. Voua cum vi se apare acest nou model care va fi prezentat oficial in toamna la Frankfurt?

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)