autovit.ro
B SECTIUNI

Pune-ti motorul in miscare cu Autovit.ro!

Asa cum v-am anuntat saptamana trecuta, incepe SMAEB 2013 unde vom participa si noi. Ne bucuram ca avem ocazia sa ne intalnim si cu impatimiti ai motoarelor si sa facem cat mai cunoscut faptul ca pe Autovit.ro se vand si se cumpara si motociclete.

Astfel, incepand cu 11 aprilie ora 13:00 ne gasiti la ROMAERO, unde va asteptam cu multe surprize. Inca de la intrare va astepta una dintre cele mai frumoase hostesse care va va oferi primul cadou Autovit.ro: un voucher cu care puteti posta GRATUIT pe Autovit.ro motorul de vanzare.

Tineti bine voucherul pentru ca poate fi aducator de noroc. Partea de jos a voucher-ului este detasabila si reprezinta

GoPRO

cuponul cu care puteti participa la cele doua concursuri marca Autovit.ro. In primul rand, trebuie sa completati informatiile necesare, sa detasati cuponul si sa-l introduceti in urna Autovit.ro. Din ora in ora se va extrage un castigator ce va primi un premiu surpriza din partea noastra.

Toate cupoanele vor intra in tragerea la sorti pentru marele premiu din cadrul concursului „Pune-ti motorul in miscare pe Autovit.ro”. Tragerea la sorti va avea loc la sfarsitul ultimei zile a salonului. Norocosul castigator va primi o camera GoPro HD HERO 2 Motorsport Edition Professional (casca din imagine este cu titlu de prezentare). Mai multe detalii aflati de aici.

Va asteptam in numar cat mai mare la SMAEB!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)