autovit.ro
B SECTIUNI

Renault adaugă un pick-up în gama sa de modele: Alaskan

Modelele pick-up devin din ce în ce mai populare în Europa și majoritatea constructorilor au un asemenea model în gamă. De curând, Mercedes-Benz a lansat modelul X-Klasse, bazat pe deja celebrul Nissan Navara. Iar acum este rândul celor de la Renault să adauge un pick-up: noul Alaskan.

Construit pe o platformă comun cu modelul Nissan Navara, noul pick-up Renault Alaskan va debuta oficial în Europa în această toamnă. Pentru început, Alaskan va fi disponibil în versiunea cu dublă cabină și sistem 4×4. Renault Alaskan a fost lansat inițial pe piețele din America Latină.

Ulterior vor fi disponibile și alte versiuni. Renault Alaksan folosește motorul diesel de 2.3 litri, cunoscut de la modelul Navara. Propulsorul poate fi comandat în versiunea supraalimentată de 160 CP sau în cea biturbo de 190 CP. Transmisia este asigurată de o cutie de viteze manuală cu șase trepte sau una automată cu șapte rapoarte.

Renault Alaskan va oferi o serie de sisteme pentru navigarea facilă a drumurilor neasfaltate ca Hill Start Assist (asistență la plecarea în rampă) sau Hill Descent Control (asistență la coborârea pantelor).

Alaskan dispune de o gardă la sol de 23 centimetri. În ceea ce provește designul, Alaskan folosește elementele specifice Renault, ca grila impozantă a radiatorului și blocurile optice inspirate de modelul Kadjar. Din lateral se poate observa însă înrudirea cu modelul Nissan Navara, cele două pick-up-uri fiind identice ca siluetă.

Renault Alaskan poate remorca până la 3.5 tone, iar bena are o suprafață de încărcare de 2,46 metri pătrați.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)