autovit.ro
B SECTIUNI

RENAULT ARKANA E-TECH: Cruise Control adaptiv în oraș

Test Drive 2023 | Renault Arkana E-TECH | Powered by Autovit.ro & eblogAUTO.ro

Așa cum știi deja, Renault ARKANA este primul SUV coupe de la un producător de volum și un model ce a devenit foarte rapid iubit de toți cumpărătorii.

Un sistem de propulsie cu un strop de inovație

Modelul pe care noi l-am testat, E-Tech Engineered, vine cu un sistem full hybrid ce are la bază un motor pe benzină în 4 cilindri de 1.6 litri, care dezvoltă 145 CP și 205 Nm cuplu. Cea mai inovatoare componentă este, probabil, cutia multimodală – există un motor electric integrat în cutie, a cărui funcție este să facă mariajul între viteza cutiei și viteza motorului. Ca să poți să definești sentimentul din momentul schimbării vitezelor, ai o singură variantă: trebuie să conduci mașina.
S-ar putea să fie o mașină mai potrivită condusului în oraș, având în vedere că accelerația de la 0 la 100 km/h se face în 10.8 secunde.

Nivelul de echipare E-Tech Engineered, cel pe care noi l-am testat, este cel mai înalt și aduce noi detalii stilistice la exterior – elementele aurii cromate, cele negru glossy, dar și la interior.

Totuși, cel mai nou detaliu al acestui nivel de echipare este sistemul Cruise Control Adaptiv cu funcția Stop & Go. Curios cum funcționează?
În review-ul auto pe care l-am pregătit pentru tine vezi de ce este un adevărat avantaj atunci când îl folosești în traficul urban și cum poți să profiți cât mai mult de pe urma lui.

Prețul de listă al acestui model full option este de 33.000 euro cu TVA inclus.

👉Urmărește materialul video și află tot ce te interesează despre acest model.

👉Dacă Renault Arkana E-Tech Engineered pare a fi exact ce cauți, explorează ofertele disponibile pe Autovit.ro!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)