autovit.ro
B SECTIUNI

Renault Talisman Estate – confort și spațiu interior sporit

După ce francezii de la Renault au lansat la finalul anului trecut noul lor model de clasă medie, acum Talisman este prezentat în versiunea break, care aduce un plus de spațiu interior, un portbagaj mai mare și pare perfect adaptat nevoilor familiilor moderne. La fel ca și limuzina, Talisman Estate beneficază de tehnologii avansate, unele dintre ele fiind unice în segment.

 

Încă din momentul lansării, Talisman a impresionat pe toată lumea prin designul său extrem de fluid, de plăcut, cu linii elegante, dar totuși impozante. Similar versiunii sedan, noul break are parte de aceeași imagine puternică și elegantă, cu o siluetă foarte fluidă, care nu sacrifică dinamismul pentru a face loc valorilor unei mașini de familie.

Însă, deoarece un break are nevoie de calități specifice pentru a se impune în competitivul segment al mașinilor de familie din segmentul mediu, Talisman Estate punctează foarte bine la capitolul spațiu interior și modularitate. Deși are o lungime a caroseriei cu doar 1 cm mai mare decât versiunea sedan (4,86 metri), Talisman dispune de un volum maxim al portbagajului de 572 de litri, ce poate fi extins până la 1.700 de litri atunci când se rabatează bancheta. În plus, Talisman beneficiază de posibilitate încărcării obiectelor lungi – adâncimea portbagajului este de 1116 mm și poate ajunge la 2010 mm cu bancheta rabatată.

image012

Renault Talisman Estate – gamă de motorizări și echipamente

Gama de motorizări și cea a echipamentelor oferite este similară cu cea de la versiunea sedan, însă există o mică noutate. Propulsorul diesel de 1,5 litri (110 CP) poate fi configurat împreună cu o cutie cu dublu ambreiaj EDC. Astfel, versiunea este extrem de economică, chiar dacă nu poate propune un nivel de dinamică prea ridicat. Nu trebuie uitat de faptul că Talisman dispune de posibilitatea echipării cu un tren de rulare adaptiv, dar și de sistemul 4Control. Acesta permite ca roțile punții spate să vireze, ceea ce asigură un nivel de agilitate unic în segment. Din punct de vedere dinamic, francezii anunță că Talisman Estate va fi la fel de plăcut de condus precum versiunea sedan.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)