autovit.ro
B SECTIUNI

Renault Talisman Estate – versiunea break a celui mai nou model franțuzesc a fost prezentată oficial

Francezii de la Renault au prezentat deja și versiunea break a noului model Talisman. Versiunea poartă numele de Talisman Estate și va putea fi admirată pe viu la Salonul Auto de la Frankfurt.

Francezii de la Renault au planuri mari cu noul model numit Talisman. Noul model de clasă medie a fost prezentat inițial în versiune sedan, dar chiar înainte de debutul oficial de la Salonul Auto de la Frankfurt, francezii au publicat imagini oficiale cu varianta break a modelului Talisman. Numit oficial Renault Talisman Estate și e a doua variantă de caroserie propusă de constructorul francez. Varianta break urmează linia estetică inagurată de modelul sedan, iar gama de motorizări este identică. Bineînțeles, un plus important este adus de portbagajul încăpător care oferă 572 litri, iar dacă rabatăm bancheta punte ajunge la un volum maxim de aproape 1.700 litri. Renault și-a propus ca modelul său să ofere cel mai spațios portbagaj din segmentul clasei medii.

Renault_70816_global_en

Gama de propulsoare oferite pentru modelul Renault Talisman Estate este compusă din trei motoare diesel și două pe benzină. Gama de motoare turbodiesel este compusă din unitatea dCi de 1.5 litri de 110 CP și două unități dCi 1.6 litri de 130 și 160 CP. În ceea ce privește motoarele pe benzină, acestea sunt două propulsoare din familia TCe de 1.2 litri și 130 CP și 1.6 litri și 163 CP.

Renault_70799_global_en

La interior, cel de la volan se va putea bucura de noul sistem multimedia R-Link 2 cu ecran de 8.7 inch, cel mai mare din segment. Acest display impresionant va fi disponibil ca opțiune. Sistemul de sonorizare este asigurat de Bose, iar Talisman va fi disponibil în cinci variante de echipare.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)