autovit.ro
B SECTIUNI

Sa ii cunoastem pe dealeri: AUTOWORLD

Acum ceva timp v-am invitat sa discutam despre avantajele si dezavantajele achizitionarii unei masini de la dealer.

Acum vrem sa va oferim ocazia de a cunoaste mai bine dealerii Autovit.ro si de a intra in contact cu ei printr-o serie de interviuri. Domnul Denes Laszlo de la AUTOWORLD WELTAUTO, Cluj-Napoca ne-a acordat un interviu.

Autovit.ro: Din ce an ati inceput activitatea in domeniul vanzarilor de masini?

AUTOWORLD WELTAUTO:  Din anul 2005 activam ca dealer al marcii Weltauto – autovehicule de ocazie, pe piata auto din Transilvania.

Autovit.ro: Ce marci vindeti?

AUTOWORLD WELTAUTO: In principiu comercializam marcile grupului nostru Porsche Romania (VW, Audi, Skoda si Seat), dar si alte marci existente ( BMW, Mercedes Benz, Opel, Ford, Toyota, etc).

Autovit.ro: Ce masini se vand mai bine: masini mai scumpe sau mai ieftine (ce plaje tarifare); / mai vechi / noi (ce ani)?

AUTOWORLD WELTAUTO : Obiectul nostru de activitate sunt autoturismele si autovehiculele comerciale de pana in 3.5 t, cu o vechime de pana in 8 ani. Dar vindem in egala masura autovehicule de 8 ani si masini cu vechime pana intr-un an. Pretul masinilor pe care le comercializam este intre 3000 euro si 70000 euro.

Autovit.ro: Care este provenienta masinilor?

AUTOWORLD WELTAUTO: Principala sursa de achizitii sunt masinile prevenite din buy-back, percum si cele de la fimele de Leasing Operational.

Autovit.ro: Oferiti sau nu o garantie minima masinilor vandute; ce tip de garantie: din bara in bara sau numai la anumite piese, si pe ce perioada?

AUTOWORLD WELTAUTO: Autovehiculele vandute de Weltauto beneficiaza de o garantie de 6 luni fara limita de km, conform unui certificat de garantie care se completeaza la livrarea masinii.

Autovit.ro: Ce faceti daca omul se intoarce cu masina dupa o saptamana pentru ca a intervenit o problema grava la masina?

AUTOWORLD WELTAUTO: Masina va fi verificata in service-ul nostru Autoworld, urmand ca reparatiile sa se deconteze conform certificatului de garantie.

Autovit.ro: Va ocupati dvs de actele masinii (inmatriculare, asigurare, radiere fiscala, etc)?

AUTOWORLD WELTAUTO: Oferim posibilitatea clientilor nostri de a apela la serviciile noastre de logistica (inmatriculari, radieri, RAR), pentru care avem creat un departament special dedicat.

Autovit.ro: Cam care e rulajul lunar al exemplarelor comercializate? Lucrati si pe baza de comanda?

AUTOWORLD WELTAUTO: Vanzarile noastre ajung in medie la 40 unitati / luna. Oferim consultanta in achizitia de autovehicule si la solicitarea clientului, putem onora orice fel de comanda.

Autovit.ro: Puteti oferi si solutii de finantare daca oamenii nu au toti banii?

AUTOWORLD WELTAUTO: Oferim clientilor consultanta financiara, solutii de finantare pe loc si ne ocupam de intocmirea dosarelor de analiza pentru clientii nostri.

Autovit.ro: Unde va faceti reclama? Unde va postati anunturile? Ce suporturi media va ofera rezultate mai bune (site-uri – ce site-uri? / ce reviste/ziare etc)

AUTOWORLD WELTAUTO: Cele mai bune rezultate sunt cele oferite de site-urile online, site-ul propriu – Weltauto.ro si site-ul autovit.ro. Celelalte suporturi media nu ofera insa acelasi rezultat.

Autovit.ro: Cum este colaborarea cu Autovit.ro?

AUTOWORLD WELTAUTO: Consider colaboarea noastra cu Autovit una fara cusur de la inceputul activitatii demarate impreuna.

Autovit.ro: Ce va diferentiaza pe dumneavostra de alti dealeri de masini din zona?

AUTOWORLD WELTAUTO:  Profesionalismul, corectitudinea, transparenta si promptitudinea sunt pe departe cele care ne recomanda pe piata auto din Transilvania, si nu numai.

Autovit.ro: Care este profilul cumparatorilor dvs?

AUTOWORLD WELTAUTO: Oamenii care au nevoie de siguranta si corectitudine  in momentul achizitionarii unui autovehicul vor alege cu siguranta Weltauto!

Vom reveni cat mai curand si cu alte interviuri. Pana atunci, va invitam sa vizitati sectiunea de Dealeri Auto de la noi de pe site si va multumim pentru alegerea facuta!

2 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)