autovit.ro
B SECTIUNI

Sa ii cunoastem pe dealeri: Nicodem SRL

Acum ceva timp v-am invitat sa discutam despre avantajele si dezavantajele achizitionarii unei masini de la dealer.

Acum vrem sa va oferim ocazia de a cunoaste mai bine dealerii Autovit.ro si de a intra in contact cu ei printr-o serie de interviuri. Domnul Cristian Floarea, reprezentant  vanzari la Nicodem SRL ,dealer auto avand sediul in Municipiul Slatina, Judetul Olt, a avut placerea de a ne acorda un interviu.

Autovit.ro: Din ce an ati inceput activitatea in domeniul vanzarilor de masini?

Nicodem SRL: Activitatea am inceput-o in anul 2006 prin importul si comercializarea autoturismelor si autoutilitarelor de marfa si persoane, oferind clientilor cele mai bune solutii calitate-pret.

Autovit.ro: Ce marci vindeti?

Nicodem SRL: In general comercializam toate marcile de autovehicule existente pe piata dar cel mai mult predomina marci precum: Mercedes-Benz, Volkswagen, Fiat, Iveco, Ford, Citroen, Peugeot, Opel si Renault.

Autovit.ro: Ce masini se vand mai bine: masini mai scumpe sau mai ieftine?

Nicodem SRL: Nu putem sa clasificam vanzarile in functie de scump sau ieftin, doar putem sa spunem ca se vand mai bine masinile bune la un pret bun.

Autovit.ro: Care este provenienta masinilor?

Nicodem SRL: In general provenienta masinilor este atat interna cat si externa, venind in intampinarea clientilor cu produse si servicii de calitate.

Autovit.ro: Oferiti sau nu o garantie minima masinilor vandute; ce tip de garantie, din bara in bara sau numai la anumite piese, si pe ce perioada?

Nicodem SRL: Noi oferim clientilor o solutie mai mult decat o garantie si anume de a verifica starea tehnica a autovehiculului  intr-un service autorizat, tester motor, verificare suspensie, sistem directie si franare, precum si proba de teren considerand aceasta mai mult decat o garantie.

Autovit.ro: Va ocupati dvs de actele masinii (inmatriculare, asigurare, radiere fiscala, etc)?

Nicodem SRL: Compania se ocupa de intocmirea tuturor documentelor necesare inmatricularii intr-un termen foarte scur,t maxim 15 minute. Fiind si broker de asigurari, oferim asigurare autovehiculului oferind clientilor dosarul complet pentru a merge la biroul de inmatriculari.

Autovit.ro: Puteti oferi si solutii de finantare daca oamenii nu au toti banii?

Nicodem SRL: Putem oferi si solutii de finantare, avand contracte cu mai multe societati de leasing, intampinand si cazuri in care anumite persoane neavand  banii suficienti pentru achizitionarea unei masini am mai prelungit termenul de incasare a unei parti din valoarea masinii.

Autovit.ro: Unde va faceti reclama? Unde va postati anunturile? Ce suporturi media va ofera rezultate mai bune?

Nicodem SRL: Reclama o facem in primul rand prin recomandarea care o fac clientii nostri  mai departe si in al doilea rand prin cele mai urmarite situri si reviste de profil.

Autovit.ro: Ce va diferentiaza pe dumneavostra de alti dealeri de masini din zona?

Nicodem SRL: Ceea ce ne diferentiaza pe piata, de restul competitorilor nostri, este calitatea serviciilor oferite,  diversitatea stocului de masini si anumite responsabilitati.

Autovit.ro: Care este profilul cumparatorilor dvs?

Nicodem SRL: Profilul cumparatorilor nostri este conturat din toate clasele sociale in mare parte persoane juridice dar si persoane fizice din mediul urban si rural avand chiar si cetateni straini.

Vom reveni cat mai curand si cu alte interviuri. Pana atunci, va invitam sa vizitati sectiunea de Dealeri de la noi de pe site si va multumim pentru alegerea facuta!

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)