autovit.ro
B SECTIUNI

Sebastien Loeb revine în Campionatul Mondial de Raliuri în sezonul 2018 pentru trei etape

2018 va fi sezonul revenirilor în lumea raliurilor. Campionul mondial Seabastien Loeb, cel mai titrat pilot din WRC revine alături de Citroen pentru trei etape din Campionatul Mondial de Raliuri, în timp ce în România, Titi Aur revine în CNR la volanul unei Skoda Fabia R5.

Citroen Sport și-a anunțat planurile pentru sezonul 2018, iar pe lista de start se află și multiplul campion mondial Sebastien Loeb. Francezul a obținut de nouă ori titlul de campion mondial alături de Citroen și s-a retras din WRC la finalul sezonului 2013. Chemat pentru o serie de teste în cadrul dezvoltării noului model Citroen C3 WRC, Loeb va concura din nou la cel mai înalt nivel în Campionatul Mondial de Raliuri în sezonul 2018. Alături de navigatorul său Daniel Elena, Loeb va lua startul în trei etape: Mexic, Spania și Corsica.

Sebastien Loeb va întregi astfel echipa formată din britanicul Kris Meeke și irlandezul Craig Breen și va asigura cu siguranță un spectacol de clasă în etapele în care va participa.

În Campionatul Național de Raliuri o veste asemănătoare a fost comunicată de celebrul pilot român Titi Aur. Acesta va reveni în competiție alături de navigatorul Silviu Moraru urmând să ia startul la toate etapele din sezonul 2018 al CNR. Revenirea va avea loc la volanul unei Skoda Fabia R5.

Titi Aur este multiplul campion național la raliuri, obținând de opt ori acest titlu între 1995 și 2006. Retras din CNR în 2011, Titi Aur este cunoscut și pentru academia și autodromul care îi poartă numele, precum și pentru cursurile de pilotaj defensiv predate la academia sa.

După o pauză de șapte ani, Titi Aur va reveni pentru un sezon complet în CNR alături de echipa Cotnari Rally și Skoda.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)