autovit.ro
B SECTIUNI

Singurul roman care ne reprezinta la Formula BMW Talent Cup 2012

In varsta de numai 15 ani, Mihnea Stefan (foto) este singurul roman care ne reprezinta in anul 2012 la Formula BMW Talent Cup, program de educatie completa care se ocupa cu formarea tinerilor talentati pe pista, dar si in afara ei.

De la initiere teoretica pana la teste intensive de pilotaj si curse, tinerele talente cu varste incepand de la 14 ani, vor invata tot ceea ce este necesar pentru a-i transforma in adevarati piloti de curse.

Programul intreg se deruleaza de-a lungul a 12 evenimente pe sezon,18 curse si 80 de ore petrecute pe pista intr-o riguroasa si profesionista organizare.

M.Stefan: ”Pentru mine, pasiunea pentru sportul cu motor s-a nascut acum 10 ani cand  primele ture de pista cu kartul m-au fascinat mai mult decat ar fi crezut familia sau eu insumi.  Acest an  trebuie sa fie unul promitator pentru mine, un an in care ma definesc si demonstrez  ca pot infrunta provocarile ce ma asteapta.”

Programul de fitness din Finlanda este menit sa pregateasca pilotii pentru cursele din vara. Antrenamente in zapada, alergare, gimnastica, inotul sunt printre multiplele activitati la care pilotii Formula BMW Talent Cup au particpat alaturi de instructorii de fitnessTeodora Stefan, PR.

Vrea sa ajunga in Formula 1

Tanarul pilot roman are planuri mari. Mihnea Stefan vorbeste de aceasta noua provocare: ”A fi pilot in cadrul competitiei Formula BMW Talent Cup este o experienta deosebita, dar si o mare responsabilitate. Acest program educational este cel mai bun mod de a evolua de la karting la monopost si reprezinta puntea de  lansare spre Formula 1. Consider ca Formula BMW Talent Cup ofera oportunitati egale pentru toti pilotii inscrisi. Monoposturile sunt identice, echipa tehnica este aceeasi pentru toti. Tot ce conteaza este talentul, puterea de concentrare si dorinta de a te autodepasi. Sper ca in toamna, la Marea Finala din Germania sa aduc Romania  pe cea mai inalta treapta a podiumului”.

Ca program, Formula BMW Talent Cup 2012 se va desfasura astfel:


Sustinem pasiunea tanarului pilot, asa cum va invitam si pe dumneavoastra sa o faceti. Urmarim indeaproape activitatea pilotului roman si ii uram succes pentru urmatoarele evenimente la care va participa,urmatorul avand loc in Germania, la Dudeldorf in perioada 2-5 aprilie.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa accesati pagina oficiala sau sa urmariti paginile de Facebook si Twitter Mihnea Stefan.

Vezi sursa.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)