autovit.ro
B SECTIUNI

Skoda Scala este numele noului model de clasă compactă ce va fi lansat la finalul anului curent

Skoda a anunțat oficial numele noului model compact ce va fi lansat în cursul acestui an. Numit Scala, noul model înlocuiește actualul Rapid Spaceback și va deveni un rival direct pentru modele ca Volkswagen Golf, Ford Focus sau Opel Astra.

Numele viitorului model compact produs de Skoda este Scala. Viitorul concurent direct pentru Volkswagen Golf va fi prezentat la finaul acestui an. Skoda Scala înlocuiește actualul model Rapid și va fi disponibilă doar în versiune hatchback.

Noul model va fi primul ce va folosi numele mărcii inscripționat central pe hayon, înlocuind astfel clasicul logo al mărcii din Cehia. Skoda a publicat doar două imagini teaser cu noul model, urmând ca prezentarea oficială să aibă loc spre finalul anului 2018.

Skoda Scala va inaugura și un nou limbaj de design exterior și interior pentru marca din Mlada Boleslav, preluând o parte din elemente prezentate pe conceptul Skoda Vision RS.

“Odată cu Skoda Scala deschidem un nou capitol al mărcii în segmentul modelelor compacte. Este un model absolut nou, cu noi standarde în privința tehnologiei, a siguranței și designului”, a declarat Bernhard Maier, președintele Skoda Auto.

Noul model Skoda Scala va fi primul model din gama producătorului din Cehia ce va folosi platforma MQB A0 a grupului VW, platformă ce este folosită deja pe modele ca Seat Ibiza sau Volkswagen T-Roc.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)