autovit.ro
B SECTIUNI

Skoda ne prezintă primele imagini cu interiorul noului model Kodiaq

Skoda a prezentat primele imagini cu interiorul viitorului model SUV Kodiaq, ce va fi lansat oficial în zilele următoare.

Skoda Kodiaq este modelul mărcii cehe ce va fi lansat la începutul lunii septembrie. Kodiaq va fi primul SUV din istoria mărcii din Cehia, iar Skoda are mari așteptări de la acest model. Până la lansarea oficială, Skoda a prezentat o serie de imagini teaser, iar astăzi a dat publicității primele imagini cu interiorul.

08_Kodiaq_glass_display

Nu sunt surprize majore, interiorul lui Kodiaq fiind înscris în actuala linie de design Skoda. Panourile de pe portiere și volanul seamănă cu cele prezente pe modelul Superb, dar restul interiorului se prezintă cu linii elegante și elemente aranjate simetric. Planșa de bord este dominată de două indicatoare analogice, simetrice, iar prizele de ventilație sunt acum rectangulare și amplasate pe vertical.

06_Kodiaq_rear_seats04_3rd_row

Partea centrală a consolei este dominată de un display color și tactil de dimensiuni impresionante ce este inima noului sistem infotainment. În spiritul Skoda, interiorul va avea și o serie de soluții Simply Clever, printre care se numără volanul încălzit, protecții pentru marginea portierelor și blocarea electrică a ușilor împotriva deschiderii accidentale de către copii.

10_Kodiaq_boot01

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)