autovit.ro
B SECTIUNI

Skoda Octavia facelift: schimbari estetice pentru cel mai bine vândut model de import din România

Skoda a decis să împrospăteze cel mai important model din gama sa: Octavia. La jumătatea vieții pentru actualul model, constructorul ceh operează o serie de modificări estetice pentru a păstra atractivitatea modelului.

Skoda Octavia facelift se prezintă acum cu blocuri optice duble, un spoiler față redesenat și cu grila radiatorului împărțită acum în două zone distincte. Toate aceste modificări estetice au fost operate la trei ani distață de la lansarea actualului model. Farurile sunt elementul care atrage imediat atenția asupra noului model. Designul acestora pare inspirat de cel folosit de Mercedes-Benz pentru Clasa E acum câțiva ani. În plus, Skoda va folosi acum tehnologia LED pentru blocurile optice.

161027-skoda-octavia-02

Câteva modificări estetice se remarcă și în partea posterioară, acolo unde stopurile au acum un design ușor diferit. Jantele au acum un design nou și sunt disponibile în dimensiuni ce variază între 16 și 18 inch.

161027-skoda-octavia-03

La interior cea mai importantă schimbare este noul ecran tactil de 9.2 inch ce deservește sistemul infotainment. O parte din comenzi sunt acum butoane touch, iar Octavia preia și o serie de sisteme de sigurnanță de la modelul mai mare din gamă, Superb.

161027-skoda-octavia-05

Noua Skoda Octavia facelift va fi animată de o gamă de cinci motorizări pe benzină și patru diesel. Aproape orice motor poate fi asociat cu transmisia automată DSG cu șase sau șapte trepte. Pentru motorizările 1.8 TSI și 2.0 TDI, Skoda Octavia facelift poate fi comandată și cu tracțiune integrală. Noul model va fi disponibil în reprezentanțe începând cu prima parte a anului viitor.

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)