autovit.ro
B SECTIUNI

Skoda renunță la motoarele diesel pentru noua Fabia facelift

Skoda a prezentat primele imagini cu versiunea faceliftată a modelului de clasă mică Fabia. Noul model va putea fi comandat exclusiv cu motorizări pe benzină.

Skoda a publicat primele imagini cu Fabia facelift, modificările vizuale și tehnice marcând jumătatea vieții comerciale a modelului de clasă mică fabricat în Cehia. Skoda Fabia este un model extrem de popular, aniversând recent patru milioane de unități produse de la lansarea din 1999.

Odată cu noua versiune cu facelift, Skoda mai face o mutare îndrăzneață. Noua Fabia facelift nu va mai folosi motoare diesel, viitori clienți putând opta pentru două propulsoare pe benzină oferite în mai multe versiuni de putere.

Skoda Fabia facelift primește faruri full-LED cu design modificat. Stopurile folosesc și ele tehnologia LED. Jantele de aliaj pot fi acum comandate inclusiv în dimensiunea de 18 inch, o premieră pentru acest model. Spoilerele față și spate au fost redesenate pentru a da modelului un look mai proaspăt.

Interiorul este dominat de display-ul de 6.5 inch al sistemului multimedia. Sistemul oferă suport pentru conectarea unui telefon inteligent prin intermediul Apple CarPlay sau Android Auto.

Motorizările oferite sunt bazate pe unitatea cu trei cilindri de 1.0 litru. Aceasta poate fi comandată în versiunea aspirată MPI de 60 sau 75 CP sau în versiunea turbo TSI de 90 sau 110 CP. Varianta cea mai puternică poate fi asociată doar cu cutia de viteze automată DSG cu șapte trepte.

Skoda Fabia facelift va fi una dintre principalele atracții ale Salonulu Auto de la Geneva din luna martie.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)