autovit.ro
B SECTIUNI

Skoda Vision X este conceptul unui SUV hibrid ce va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva

Skoda se pregătește să mai adauge un SUV în gama sa de modele. Acesta este anunțat de conceptul Vision X, un SUV compact cu propulsie hibridă ce va debuta la Salonul Auto de la Geneva.

Gama de modele a producătorului ceh s-a îmbogățit în ultiima vreme cu o serie de modele SUV. Pe lână actualele modele Kodiaq și Karoq, Skoda mai pregătește un SUV compact ce este anunțat de conceptul Vision X.

Schițele publicate ne permit să ne facem o idee despre cum va arată viitorul SUV cu propulsie hibridă. Conceptul va fi prezentat în martie la Salonul Auto de la Geneva, tot atunci urmând să aflăm și datele tehnice ale viitorului model ce va folosi un sistem de propulsie hibrid.

Skoda spune că segmentul SUV-urilor compacte se bucură de o cerere foarte mare, iar viitorul model va fi “partener ideal pentru un stil de viață urban și activ”. Conceptul Vision X anunță și viitorul limbaj de design al mărcii din Mlada Boleslav.

Conceptul Skoda Vision X face parte din strategia Skoda 2025 conform căreia până în anul 2025, 25% din exemplarele vândute vor fi modele plug-in hybrid sau electrice.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)