autovit.ro
B SECTIUNI

Special pentru doamne și domnișoare – mașini de lifestyle pentru oraș

Începem luna martie cu o serie de materiale special dedicate pentru doamne și domnișoare. În primul articol din această serie încercăm să scoatem în evidență cele mai interesante mașini pentru oraș, fără să omitem factorul lifestyle, de mașină specială. În propunerile de mai jos ne-am încadrat în clasa mini și mică pentru costuri rezonabile, dar și pentru a nu pierde din vedere statutul esențial pentru o mașină de oraș – agilitatea.

 

smart fortwo

Indiferent de generația pe care o alegi, că ai în vedere o mașină rulată sau una nouă, smart este una dintre cele mai bune soluții pentru traficul urban. Este o mașină mică, se parchează facil, te poți strecura cu ea prin trafic și oferă o vizibilitate excelentă de jur-împrejur. Modelele smart din generațiile mai vechi sunt dotate cu o cutie robotizată, care schimbă singură treptele, deci ideală pentru oraș. În plus, motoarele de cilindree mică sunt eficiente. Peste toate acestea, smart are acel caracter special, de mașină premium și nu poate trece neobservată în nicio ipostază. Așadar, o mașină perfectă pentru mobilitate urbană a doamnelor și domnișoarelor.

Volkswagen Beetle

Prima generația modernă a clasicei broscuțe, apărută în 1997 a fost parcă special stilizată pentru domnișoare, iar suportul de flori de la interior spune foarte multe în acest sens. Beetle adoptă un design exterior sofisticat și face o puternică legătură cu istoria originalului Beetle. Modelul nou, lansat în 2010 are un design ușor mai bărbătesc, dar totuși pare la fel de potrivit pentru doamne și domnișoare. Și să nu uităm – vine și în versiunea cabriolet.

2006-Volkswagen-Beetle-Photo

Opel Adam

Opel a simțit că segmentul mașinilor de clasă mini și accente de lifestyle poate fi o carte câștigătoare. Adam este nou venit în acest segment, dar aduce foarte mult caracter original, un design plăcut și multe echipamente specifice claselor de mari. Este agil, ușor de condus în trafic și are dimensiuni reduse. Denumirile culorilor pentru caroserie nu te pot lăsa indiferent. Sună atât de bine și original: „Pump up the blue”, „Purple fiction”, „Red `n` Roll”, „Pink Kong”, „I`ll be black”, „Papa don`t peach”. Adam nu poate să lipsească de pe lista scurtă ca mașină pentru femei.

opel_adam_19

Alfa Romeo MiTo

Cu dimensiuni specifice pentru clasa mică, Alfa Romeo MiTo impune în mod clar statutul premium și este una dintre cele mai simpatice mașini care circulă pe străzi. În plus, nu este atât de comună, ceea ce o face și mai specială. Designul cu farurile bulbucate și grila elegant conturată o fac agreabilă în orice ipostază. Până la urmă, italienii au știu mereu să deseneze mașini frumoase.

alfa-romeo-mito-04

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)