autovit.ro
B SECTIUNI

SUBARU OUTBACK: mașina ideală de care NU știai

Test Drive 2023 | Subaru OUTBACK | Powered by Autovit.ro & eblogAUTO.ro

În România, Subaru are o popularitate relativ scăzută, însă marca are o mulțime de particularități care o fac să ne merite atenția. Modelul pe care l-am testat împreună cu prietenii de la eblog AUTO, Subaru OUTBACK, pare a fi o sinergie dintre Volvo și Toyota – sisteme de siguranță specifice pentru Volvo și un interior și un nivel de confort pe care îl recunoaștem la Toyota.

Confortul – primul lucru care uimește

Am putea spune despre Subaru Outback că este cu 10 – 15% mai puțin confortabilă față de o mașină cu suspensie pneumatică. Adică un nivel foarte înalt de confort. Totul are sens: când centrul de greutate este jos, îți permiți să lași amortizoarele mai relaxate, sporind astfel confortul pasagerilor. În plus, anvelopele sunt 225 60/R18, orice șoc din carosabil fiind amortizat cu ușurință.

Sistemul de propulsie

Propulsorul este un boxer în patru pistoane, cu 16 valve ce dezvoltă 169 cai putere și 252 Nm cuplu, ajungând de la 0 la 100 km/h în 10 secunde – lucru care se explică și prin masa de 1640kg a mașinii.
Cutia de transmisie este una CVT, care include și padele, deși ai crede că nu își au rostul în acest caz. Japonezii au gândit aceste 7 rapoarte ca fiind 7 puncte cu diferite rapoarte de transmisie.

Design și spațiu la interior

Subaru Outback are caroseria perfectă pentru familistul care are nevoie de spațiu și dorința de aventură alături de familie. Nu este un SUV, ci un break cu garda la sol înălțată – una de 21 cm.
Portbagajul de 561 L îți oferă spațiu pentru tot ce ai nevoie, iar sistemul de infotainment, deși rămas ușor în trecut, din punct de vedere grafică și viteză, își face treaba cu tot ce ai nevoie.

Prețul pentru cel mai înalt nivel de echipare ajunge la 48.000 euro cu TVA inclus.

👉 Urmărește materialul video și află tot ce te interesează despre acest model.

👉 Dacă Subaru Outback pare a fi exact ce cauți, explorează ofertele disponibile pe Autovit.ro!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)