autovit.ro
B SECTIUNI

Subaru WRX Concept, inapoi in viitor

In urma cu cateva zile, Subaru a prezentat la Salonul Auto de la New York un studiu de design care prefigureaza o schimbare de generatie pentru emblematicul WRX. Iar daca generatia anterioara a cam dezamagit fanii marcii mai ales la nivel estetic, se pare ca de aceasta data japonezii si-au invatat bine lectia si revin in scena cu un design realmente spectaculos…

In primul rand se constata ca WRX renunta la forma de caroserie hatchback, si mizeaza totul pe cea in trei volume. Prin urmare, se pare ca cei de la Subaru au constientizat pana la urma ca designul relativ “cuminte” al actualei generatii nu a fost chiar pe gustul fanilor marcii.

Subaru-WRX_Concept_2

La capitolul stilistic, noul WRX Concept se apropie destul de mult de studiul Impreza Concept prezentat in anul 2010, insa este cu mult mai agresiv. Astfel se remarca in partea frontala ansamblul format din grila masiva si blocurile optice cu design inovator, precum si fanta de aer proeminenta de pe capota. Noul WRX Concept mai puncteaza la capitolul estetic prin aripile evazate, linia plonjata a plafonului din carbon care ii da o alura de coupe, deflectoarele de aer din partea posterioara fabricate tot din fibra de carbon si evacuarile de mari dimensiuni. Iar pentru un constrast cromatic puternic, Subaru a decis ca terminatiile tevilor de esapament, etrierele si logo-urile WRX sa fie de culoare galbena fosforescent.

Subaru-WRX_Concept_3

Totusi in privinta datelor tehnice, reprezentantii Subaru au fost foarte discreti considerand ca este prea devreme pentru acest gen de informatii. Insa conceptul prezentat la Salonul Auto de la New York pare a fi destul de departe de versiunea de serie, fiind mai degraba o strategie de testare a reactiilor publicului, mai ales in privinta designului.

Voi ce parere aveti despre acest Subaru WRX Concept?

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)