autovit.ro
B SECTIUNI

Noul model SUV Skoda Kamiq este dedicat pieței din China

Skoda se vinde atât de bine în China, încât producătorul ceh a decis să introducă un nou model SUV în gamă, model ce va fi comercializat pentru început doar pe piața chineză.

Numit Skoda Kamiq, noul SUV se înscrie în actuala gamă Skoda sub modelul Karoq. Deși un astfel de model s-ar preta excelent și pe piața europeană, Skoda a decis că modelul Kamiq va fi comercializat pentru început doar în China.

Prezentarea oficială a noului model va avea loc peste câteva zile la Salonul Auto de la Beijing. Skoda a devenit o marcă populară în China, livrând peste 2.350.000 unități din 2007 și până astăzi. Anul trecut, Skoda a vândut în China 325.000 de automobile, fiind cel mai bun an pentru marca din Cehia.

Pentru că clienții din China preferă SUV-urile la fel de mult ca și europenii, Skoda oferă pe piața asiatică modelele Karoq și Kodiaq, iar acum va adăuga și modelul Kamiq. Acesta preia elemente de design de la frații mai mari, dar Kamiq are dimensiuni compacte, Skoda spunând despre noul model că este un SUV de oraș. Skoda nu a publicat încă nici o fotografie cu interiorul noului model. De asemenea, nu există încă detalii tehnice și ce motorizări vor fi folosite pentru noul Skoda Kamiq.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)