autovit.ro
B SECTIUNI

SUZUKI JIMNY 2024: un off-roader veritabil

Test Drive 2024 | Suzuki Jimny 2024 | Powered by Autovit.ro & eblogAUTO.ro

Când spui Suzuki Jimny, te gândești la vacanțe și aventuri – te ajută design-ul, dar și spațiul, pentru că poți instala un cort chiar pe plafon. Este una dintre cele mai simpatice mașini construite vreodată și cel mai mic SUV produs de Suzuki, care a ajuns acum la a patra generație.

Sub capotă, Suzuki Jimny ascunde un motor de 1.5 litri, care dezvoltă 112 cai putere. Versiunea comercială, în 2 locuri, păstrează caracteristicile autentice 4×4, la fel ca modelul destinat pasagerilor.
Nu îl sperie niciun obstacol, pentru că garda la sol este de 210mm, unghiul de atac este de 37 grade, iar suspensia este excelentă.

În portbagaj, noul model utiltar oferă un volum util de 863 litri, iar pentru a împiedica încărcătura să se deplaseze necontrolat, au fost prevăzute elemente de siguranță pentru fixare.

Alte elemente specifice? Șasiul cu ramă, separat de caroserie, unghiurile de atac, trecere și degajare, puntea spate rigidă cu 3 legături și sistemul ALLGRIP PRO, de tracțiune integrală nepermanentă care are și raport de transmitere cu funcție de reductor.

👉 Descoperă în clipul de mai jos întregul review auto și află toate detaliile care te interesează.

👉 Vrei să te împrietenești cu Suzuki Jimny? Vezi ofertele disponibile pe Autovit.ro!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)