autovit.ro
B SECTIUNI

Suzuki Vitara – o nouă generație va fi prezentată la Salonul Auto de la Paris

Suzuki a publicat o primă imagine cu noua generație a SUV-ului Vitara, noul model urmând a fi prezentat la Salonul Auto de la Paris din luna octombrie a acestui an. Noul Suzuki Vitara este un SUV de clasă mică și va intra pe teritoriul unor modele ca Nissan Juke sau Mitsubishi ASX. Suzuki reînvie astfel numele de Vitara, folosit încă din 1988 pentru a desemna un model SUV de dimensiuni mici.

 

Dezvăluit deocamdată doar într-o singură imagine, noul Suzuki Vitara va debuta oficial la Salonul Auto de la Paris din această toamnă. Suzuki readuce astfel în prim-plan denumirea Vitara, nume de model ce a fost folosit pentru prima dată în 1988 pentru un SUV de mici dimensiuni ce a devenit celebru. Astăzi, Suzuki utilizează denumirea Grand Vitara pentru actualul model SUV din gama constructorului nipon. Ca și în 1988, Vitara va fi un SUV de dimensiuni mici ce va intra în directă concurență cu modele ca Nissan Juke, Mitsubishi ASX sau Opel Mokka.

Inspirat de conceptul Suzuki IV-4

Untitled-1Noul model Suzuki Vitara este inspirat de către conceptul IV-4 ce a fost expus anul trecut la Salonul Auto de la Frankfurt. Noul Vitara promite un design interesant cu linii arcuite și caroserie vopsită în două nuanțe, plafonul și montanții fiind de culoare neagră. Cel mai probabil noul model va putea fi personalizat în detaliu și va beneficia de o serie de nivele de echipare. Ca şi iV-4, noul Vitara a fost dezvoltat sub conceptul „Grab your field” şi reprezintă un mare salt înainte la capitolul design. SUV-ul Vitara va respecta specificaţiile europene și va fi produs la fabrica Suzuki din Ungaria.

Nu există încă prea multe detalii despre partea tehnică, dar ne putem aștepta ca noul SUV Suzuki să folosească propulsoare de mici dimensiuni, cel mai probabil multe dintre ele fiind împrumutate de la modelele SX4 sau Grand Vitara. Tracțiunea integrală AllGrip va fi și ea disponibilă ca opțiune, viitorii clienți putând opta între variante 4×2 sau 4×4 ale noului model. Noul Suzuki Vitara va ajunge în showroom-uri în prima parte a anului 2015.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)