autovit.ro
B SECTIUNI

Tesla Model 3 devine cel mai abordabil model electric din gama constructorului american

După o lungă așteptare, constructorul american Tesla și-a prezentat noul model. Numit simplu Model 3, acesta se adresează maselor și va avea un preț de pornire de 35.000 dolari pe piața nord-americană.

Anunțat de mai bine de doi ani, Tesla Model 3 este modelul prin care Tesla va ataca segmentul consumatorilor de masă care își doresc un automobil cu propulsie electrică. Model 3 se alătură gamei formată din Model S și Model X, cele două automobile premium cu prețuri ce nu se află la îndemâna oricui. Prezentarea noului model, care pare inspirat de Model S, mai puțin partea frontală unde s-a renunțat la calandru, a fost făcută chiar de Elon Musk, fondatorul mărcii Tesla. Este doar prima parte a lansării, modelul prezentat fiind de fapt un concept foarte apropiat de producția de serie. În cadrul celei de-a doua părți, vom vedea, probabil, versiunea de serie.

tesla-model-3-1

Clienții își pot rezerva deja propriul exemplar Model 3 pe site-ul Tesla contra sumei de 1.000 dolari. Elon Musk spune că primele unități vor fi livrate în toamna lui 2017, iar prețul de pornire va fi 35.000 dolari. Designul este minimalist, în special la interior, unde găsim un display central imens. Model 3 are suficientă putere pentru a accelera de la 0 la 100 km/oră în șase secunde, iar autonomia va fi de 350 kilometri. Modelul va fi oferit în standard cu tehnologia de conducere autonomă pe autostradă ce există deja pe Tesla Model S.

tesla-model-3-6

Interesul publicului pentru noul model Tesla s-a dovedit imens, la doar 24 de ore de la prezentarea lui Model 3, compania anunțând că s-au strâns peste 250.000 de rezervări.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)